18 september 2012

Aldrig mera Ellos

Tänker då ALDRIG någonsin mer i hela mitt liv beställa från Ellos. Aldrig. Gud vad trött jag är på dem. Låter så fint och så bra rabatter! Håller de vad de lovar? Knappast. Till och med som denna gången när jag själv förutspår att det kommer bli problem med min rabatt och ringer upp dem för att det inte ska bli några problem så blir det ändå det! Jävla krångel.

Nepp det finns andra sidor att handla från. Tips på några bra sidor?:)

Något mer som retat upp mig är att vi fått hem en sån där lapp där vi ska göra en inkomstuppdatering angående dagis. Jättelätt för mig som är timanställd att vet min exakta inkomst, eller inte. Lappen måste vara inskickad senaste den 8 oktober. När jag ringer numret som står på pappren om vem man ska ringa vid frågor så visar det sig att denne har semester fram till dem 10 oktober!

Inget annat nummer angivet. Projekt "ringa runt till olika enheter inom kommunen" är något jag hatar. Nästan lika mycket som Ellos.

Känn mitt hat.

Jag behöver avreagera mig. Min blogg är det perfekta stället. Anser jag.

//Sofie 

2 kommentarer:

Emme sa...

Vi fick oxå en sådan lapp. Vet att jag frågade sist hur man som timvik räknar ut..vet hon sa att jag skulle räkna på ett snitt dom senaste månaderna, gör nog så nu med och skickar med en lapp om hur jag gjort:) får du tag i ngn som säger nått annat så hör av dig sä jag vet;P kram

Gunilla sa...

Klart att man får gnälla på sin blogg.