02 februari 2014

Lite seg och lite sliten

Usch idag går det inte i många knop... Eller vi hade frukost här hemma hos oss idag så vi var uppe rätt tidigt och förberedde för den. Barnen fick leka av sig med kusinerna Emma och Ville vilket var uppskattat:-)

Pontus och Gunnar kör in ved och jag ligger i soffan medan barnen kollar på barntv. Blev utgång igår kväll tillsammans med några jobbarkompisar. Jättekul var det. Blev mycket prat och en hel del dricka:-) Det enda tråkiga var när vi väl tog oss ut på stan så var det inte alls mycket folk. Hade varit roligare och stannat kvar på förfesten. För visst är det ofta så, har man jättekul innan så blir ofta utgången inte lika kul. Nu hade vi det ju så roligt innan och klockan var mycket så gjorde inget att det var helt dött när vi tog oss ut:-)

Skulle träffat Maria idag med men hon hade fått feber kraken så vi får försöka med en dejt nästa helg istället. 

Nu måste jag ta tag i röran som råder i vårt hem. Har slöat så det räcker idag.

//Sofie
Igår när jag skulle knäppa kort på mig själv i spegeln kommer både Hugo och Leah farande och ropar "Vi med mamma vi kan också göra som du!" Klart de kan. De har ju också varsina smartphones som de fått i julklapp. Leksaks men ändå. De fungerar de med. Som ni ser:-) 

Inga kommentarer: