22 februari 2014

Brudklänningsprovning

Sitter på ett vingligt tåg påväg hem från Stockholm. Tydligen är det något fel på kurvlutningen (?) på tåget så det är därför det känns som man sitter i en karusell och inte ett tåg. Tur jag inte är av den åksjuka sorten. 

Haft en jättebra och rolig dag uppe i huvudstaden. Jennie och jag kom med varsitt tåg och så möte Sandra upp oss på centralstationen. Först åt vi middag tillsammans innan det var dags att åka till Elsa Billgrens ateljé och prova fina klänningar. Hon var jättegullig och hjälpsam med valet av klänning. Prova en massa olika och blev förtjust i flera av dem. Sandra och Jennie knäppt kort så jag ska kunna bestämma mig i lugnan ro hemma sen. Beslutsångest de luxe så att säga:-)

Jätteroligt var det i alla fall och få prova så många fina klänningar! Som en dröm:-) Provade mycket som jag inte alls tänkt innan men som jag blev överraskad över ändå var så fint. Slöja till exempel är inget jag velat ha innan men idag fick jag prova flera olika och det är ju jättevackert med slöja till rätt klänning! 

Efter ett par timmar med klänningsprovning så tog vi och gick lite på stan. Eller vi gick inte så mycket utan satte oss på ett fik och hade det gött. Hade ju med oss en gravid kvinna med krämpor så det passade bra att få sitta ner och ta det lugnt och prata skit en stund:-)

Sitter som sagt påväg hem nu. Snart framme vid min slutstation där bilen väntar för fortsatt färd hemåt. Alltså det här inlägget har tagit hela resan på två timmar å skriva så jävla skakigt och vinglit är det här på tåget.

Hittade denna bilden från Elsas instagram slm är tagen idag som jag lånade:-)

//Sofie

Inga kommentarer: