21 februari 2014

Fart och flängt

Idag har dagen gått i ett må jag säga. För att använda ett fint gammalt uttryck:-) Upp tidigt för jobb och dagis. Efter jag slutade jobbet så var det bara hem och vända typ för att sen ge oss iväg till Linköping för att gå på Disney on Ice. Hann även med ett stopp för mat på en av de mer välkända hamburgerrestaurangerna innan med:-)

Vad då vi tycka om denna disney on ice. Jag blev helt ärligt besviken. Började bra men sen blev det segt. Trodde det skulle vara mer tempo och mer humor än vad det var. Barnen hängde på i början då det var välkända figurer som de kände igen som uppträde men sen var det något långt nummer med några älvor och därefter var det figurerna från toy story som barnen inte heller hade så mycket koll på. Var ju liksom långa sagor som spelades upp det hade inte riktigt jag förstått. Barnen höll ut men det var precis.  Leah var på toa två gånger och Hugo somnade till och med till en stund då det blev lite långsegt.

Blixten och kompani var ju favoriterna tillsammans med Musse, Mimmi, Kalle och Långben. Tyvärr var det minst av just de karaktärerna. Hugo var även rätt imponerad av ismaskinen som spolade isen i pausen:-)

Åt dyra popcorn gjorde vi också. 180 kr för två popcorn i varsin mussepåse. Vadå överpris. Dåligt saltade var de också.

Men trots det så har vi haft en trevlig kväll hela familjen tillsammans med Emelie, Dennis och Leo. Nu har vi fått prova på det här med disney on ice också:-)

Imorgon blir det nya äventyr! 

//Sofie

Inga kommentarer: