17 februari 2014

Vårig promenad

Idag kändes det verkligen som vår när Poker och jag var ute och gick. Vi gick och traskade i skogen i över en timme. Hittade en porlande bäck som Poker passade på att bada i. Min fot tog sig också ett dopp. Ett ofrivilligt dopp. Men i dammen vi gick förbi var det fortfarande is kvar som täckte vattnet.

Ledig dag som gått i ett. Hunnit med gymmet också och sen var det stortvättning som väntade hemma. Passade även på att vädra alla täcken och kuddar. Händer ju inte allt för ofta men det är väldigt skönt när man väl gör det. Rena lakan på det med så kommer sova gott i natt!

Var och gjorde ärenden på stan med. Hugos overall som köptes ny inför den här vintern visade sig hade gått sönder när han skulle ta på sig den idag. Hela dragkedjan var trasig. Så blev ett återbesök till KappAhl för att reklamera den. Tur i otur kan man säga för de hade ingen overall kvar i hans storlek som jag kunde byta till istället utan fick gå upp en storlek. Men jag vet när jag köpte overallen första gången så velade jag mellan två storlekar men valde den mindre. Nu kanske han kan ha den här overallen även nästa vinter nu när jag fick byta till en storlek större.  Det hoppas vi på.

Nu ska jag vara lite social här. Vi är och hälsar på hemma hos Jocke och Tina. Fått god kvällsmat här och nu sitter de andra och spelar spel. Hugo och Leah börjar bli trötta så vi ska snart åka hemåt. Tur vi är lediga imorgon också.  Eller jag jobbar kväll men är ledig på dan i alla fall:-)

//Sofie

Inga kommentarer: