19 februari 2014

Världens tröttaste dag

Den här dagen har varit så grå och trist. Längesen jag var så här seg och trött en hel dag. Ville knappt gå ur sängen i morse när klockan ringde. Men tog mig upp och till jobbet kom jag också.

Barnen sitter på helspänn för alldeles straxt  börjar veckans höjdpunkt:"Labyrint"! Jag passar på kika in här under tiden då jag inte är ett lika stort fan av det programmet som Hugo och Leah. Passade på att träna idag när jag hade långrast på jobbet. Så skönt då det var cirka 345 personer mindre där í dag jämfört med igår.

Skulle ut och gått promenad ikväll med Pontus tjingade den turen. Jag försökte ragga med mig promenadsällskap men ingen som ville följa med. Som vanligt. Så då kunde Pontus lika gärna få ta den promenaden när han nu så gärna ville.

Alltså nuförtiden är det så svårt att ses. Ska jag träffa någon kompis resulterade i en massa sms om vilken dag som möjligen kan passa och så kommer vi fram till att en dag flera veckor framåt som vi kan ses båda eller allihopa. Är inte det sorgligt? Är det så det ska vara? Inga spontan fika/promenader/lekdejter här inte. Knappt man hinner träffa någon. Känns väldigt tråkigt.

Något roligt är att igår sen satte jag mig och beställde biljetter till Trollkarlen från Oz men Glada Hudik gänget. De kommer till Linköping i början på november (Hannahs födelsedag närmare bestämt) så ett tag kvar men kul att ha något roligt att se framemot.

Nu ska jag fortsätta att få ihop logistiken för helgen. Mycket som händer då och alla familjemedlemmar kommer befinna sig i olika delar av landet så lite som ska planeras och checkas av. Bäst och ta tag i det innan jag somnar här i soffan:-)

//Sofie





Inga kommentarer: