27 februari 2014

En ruggig februaridag

Några plusgrader, regn och så lite kalla vindar på det. Jag fryser in i benmärgen! Roligare väder har vi ju haft.

Dagen skulle vi spenderat tillsammans med Cissi och barnen men blev inställt i sista minuten så vi fick hitta på något annat att göra. Blev en tur till biblioteket. Läste massa böcker och lånade en massa böcker. Blev även ett par filmer lånade. Men något biblioteket här i stan borde införskaffa så är det sköna soffor man kan sitta och läsa i. Hårda bänkar med en skumgummi madrass på ger en ont i ryggen. Fortfarande ont. Överkänslig rygg har jag ju i och för sig men ändå. Några sköna soffor vore nog uppskattat av fler:-)

Gårdagens kväll var mycket trevlig. Huvudpersonerna anlände i limousine innan filmen sen började. Den var riktigt bra. Köpte ett eget ex av den efteråt och fick den signerad av Putte him self:-)


Filmen igår handlade om MB Rockers som är ett rockband bestående av personer med olika typer av utvecklingsstörningar. De har hållit på i många år nu och de är riktigt duktiga!

Nu ska jag fortsätta smälta maten framför en av filmerna barnen lånade. Vi gjorde egen pizza till lunch och jag blev alldeles för mätt:-) skönt å bara vara inne å mysa i det här vädret.

//Sofie

Inga kommentarer: