14 februari 2014

OS hockey och sockerbomb till tårta

Sitter med familjen och kolla på Sverige-Schweiz. 0-0 står det hittills men håller tummarna för Kronorna!

Barnen har varit piggare idag trots en jobbig natt. Hugo hostar en del men pigg i övrigt. Leahs blåsor i munnen verkar redan hålla på att gå tillbaka, så skönt! Nu kan hon äta så smått igen utan att få jätteont.
Barnen och jag har haft en rätt lugn dag. 

Vi väntade och väntade och väntade lite till på att en reparatör skulle komma från Telia och fixa vår hemtelefon. Kom det någon? Svar nej. Så irriterande. Bara och ringa och tjata igen.

Blev storhandling av mat också. Fy gör ju inget annat än shoppar loss inne på Willys känns det som. Men nu är det påfyllt igen och hoppas det får så vara ett tag.

Hugo och Leah ville baka idag. De kom fram till att de ville baka en tårta till pappa på alla hjärtans dag. De fick fria händer och det blev en riktig sockerbomb till tårta. Med temat rött/rosa och godis. Pappa Pontus var inte sämre han med att uppvakta på denna kommersiella högtidsdag. En blomma och ett paket som innehöll en förbränningskammare till vår panna. Blev faktiskt glad över den. Har tjatat på Pontus att han måste åka och köpa en ny sån då den gamla gått sönder och nu köpte han ju en:-)

Nu ska jag fortsätta att ladda inför jobb med hockey. Heja heja Sverige!

//Sofie


Roligast var ju att dekorera tårtan med massa olika godisar i rosa färg Om någon är sugen på tårta så är ni välkomna. Blev ju en del över om jag säger så-) 

Inga kommentarer: