13 februari 2014

Bra morgon-hemsk kväll

Ja morgonen började så bra. Barnen sov ju över hos sin farmor och farfar så fick sova en helt ostörd natt. Var nog precis vad jag behövde. Vakande upp för första gången på över två veckor och kände mig pigg! Bihålorna kändes inte av alls, ögonen rann ingenting och näsan var bara sådär lite snorig.

Nu sitter jag här helt slut och pustar ut efter en hemsk kväll. Hoppas natten blir lugn men det tvivlar jag på. Pontus hämtade barnen efter han slutat jobba och när de kom hem var det bara kaos. Hugo har börjat hosta och Leah är inte alls sig lik. Lägg där till en enorm trötthet från både föräldrarnas och barnens sida.

Usch fy...när barnen äntligen somnat så går det inte lång stund innan Leah vaknar i fullkomlig panik. Så hemsk aldrig sett henne så. Leah har dessutom fått fula blåsor på läpparna och i munnen som gör jätteont. Hon bara skrek och hade sån panik.  Lilla gumman♥

Gick inte att få kontakt med henne och efter nån timme ringer Pontus sjukvården för råd för det här är något som är väldigt fel. Växlande feber i snart en vecka, blåsor som bara blivit värre och så denna panik. Hon har där på sovit helt uruselt den sista tiden. Men fick bara till svar att hon hade förkylningsblåsor och det är feber och sånt som går. Visst så är det säkert men får ju panik själv som förälder när man inte alls vet eller känner igen det som händer med ens barn. Leah totalvägrar all form av medicin också. Köpte salva till blåsorna med hon vägrar att vi får ge henne den. Köpte isglass till henne på inrådan av läkaren. Det kanske fröken hellre vill ha.

Efter en lååång stund av panik så lyckades hon till sist lugna ner sig och somnade i min famn. Jag sitter här med djävulsk huvudvärk och en helt igentäppt näsa. Igen. Hoppas på en lugn natt och en morgon med friska barn. Pigg mamma vore bra också då jag ska jobba hela helgen med början imorgon kväll.

//Sofie

Inga kommentarer: