04 februari 2014

Fryser ihjäl!

Känns det som! Fan vad det är kallt. Hatar kyla. Vill ha värme och sol. Tänk om man hade råd att dra utomlands då hade jag gjort det för längesen.

Jobbat idag och det blev en lång dag på jobbet. Dessutom hade jag planerat in att gå och träna på rasten då jag hade en så lång rast men nepp. Då skulle vi ha möte. När jag åkte förbi gymmet vid fyra efter jobbet så var det knökat med folk. Världens sämsta tid och träna på. Jag blev så oinspirerad att jag sket i det. Näsan rann också (ja det har fan blivit sämre igen) jag frös och ville bara hem.

Har suttit och invirad i en filt i soffan i försök att få upp värmen samt väntat på att värmen i pannan skulle öka så jag skulle kunna duscha.

Pontus lagade mat och hjälpte till och la barnen innan han och Eddie åkte för att träna lite skidåkning. Jag sitter återigen i soffan invirad i filtar och vill bara bli varm. Slökollar på TV men sängen lockar mer. Får nog bli och krypa ner där och läsa det senaste numret av "Uti vår hage". Älskar den serien. Pontus som prenumererar på den egentligen så får passa på att roffa åt mig den nu när han inte är hemma. Man får inte vara dum inte:-) Imorgon väntas lite dagjobb igen.


//Sofie

Inga kommentarer: