12 februari 2014

Ännu en dag hemma

Leah hade fortfarande feber i morse men mycket lägre så det var skönt. Hade tänkte träffat Cissi med barn idag men Leah var ju som nämnt fortfarande inte piggelin till hundra. Blev en liten utflykt hem till svärmor och lämnade av några saker där. Skönt att lämna hemmets väggar för en stund.

Barnen ska förövrigt få åka dit igen ikväll och sova över. Farmor var snäll och erbjöd sig ha barnen imorgon när både jag och Pontus jobbar. Annars så skulle Pontus varit hemma och vabbat imorgon men nu behövs ju inte det när farmor ville vara barnvakt. Barnen blev erbjudna att få sova över där också för att underlätta allt i morgon när vi ska iväg tidigt till jobbet och det är en bit att åka ut till dem. De blev bara glada över att få sova över där:-)

Ska jag vara ärlig ska det bli riktigt skönt att få jobba igen imorgon. Vara hemma och vabba flera dagar i rad är tär på både humör och ork. Känner sig helt slut i knopp och kropp fast man "bara varit hemma".

Kan ju passa på att visa upp lite nytt som jag fyndade till hemmet häromdagen. För att fylla ut inlägget lite:-)

Leahs halsband och armband har fått komma fram från sin trånga boyta i lådan och hänger nu så fint i ett hörn i hennes rum. Hugo ville också gärna ha en sån här så ska och kika om det finns kvar någon av de mindre modellerna i affären. Han har inte lika många halsband och armband som sin syster så det räcker med en mindre modell till hans smyckessamling. Han tycker bättre om att pärla pärlplattor:-) Får väl bli nästa grej att komma på hur man kan visa upp alla de fina pärlplattorna på något bra sätt,idé någon?:-)  
Var så trött på våra döda växter och tråkigt vita blomkrukor så var och handlade nya fina rosa krukor med matchande rosa blommor till.  Se hur länge jag lyckas hålla dessa blommor vid liv. På övervåningen här hemma har jag helt struntat i det här med levande växter. Där kör jag på plast då jag bara glömmer bort att vattna dem där uppe. Räcker med att ha koll på att komma ihåg blomkrakarna här på bottenplan:-)
//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Men vart är den köpt den där upphängningmojängen? En sån vill jag också ha.

Tips för pärlplatta är nåt jag själv funderat på att göra. Får ju inte plats med alla hans mästerverk men. Iaf, när han pärlat så ja, smälta dem eller hur man säger. Och sen limma i en fin tavelram, fast man tar bort glaset. Kanske köpa en träram han får måla själv? Eller bara en vanlig fin. Så blir iaf pärlplattemotivet en tavla att hänga på väggen. :)

ps. Numera har vi 2st riktiga blommor på övervåningen, men under de första 2-3 åren i huset hade vi bara plast uppe. ;)