16 februari 2014

En Clown Till Kaffet

Sitter och ser reprisen av "En clown till kaffet". Såg när det sändes i torsdags också men det var ju ett så roligt avsnitt när det var Robert Gustafssons dag. Det är väl det programmet jag faktiskt följer för tillfället. Är inte så mycket för att följa TV program eller serier annars. Jo melodifestivalen följer jag ju nu också! Självfallet:-)

Barnen ligger i sängen och Pontus ska snart iväg och träna. Blir en lugn söndagkväll här hemma för min del. Ös in massa ved i källaren så hade en tanke om att börja stapla den men äsch... Den rymmer ju ingenstans. Det kan jag göra imorgon istället. Soffan och en varm filt lockar bättre till ljudet av regnet som vräker ner utanför.

Satt och tänkte att hoppas verkligen det är påväg mot vår nu! Och nej inget sånt där att det kommer bli ett bakslag och komma mer snö en gång till nej inget sånt vill jag höra. Men sen kom jag på en anledning till att det kanske skulle kunna eventuellt kanske sisådär få vara lite mer vinter. Barnens dyra vinterskor som jag köpte till dem som de typ bara använt i en månad sammanlagt. Annars har det ju varit mest milt blaskväder och då har ju deras fodrade allvädersstövlar fungerat bättre.

Fast nej. Sak samma om de inte får använda sina vinterskor något mer. Jag vill ha vår! Som jag längtat! Enda sen september:-)

Nu är reklamen slut. Åter till TV tittandet.

//Sofie

Inga kommentarer: