05 maj 2014

Måndag den 5 maj

Ny vecka återigen. Gårdagen gick i ett inte allt för högt tempo här hemma. Var lite små trött och seg efter lördagen. Men på eftermiddagen så hade Pontus fotbollsmatch och på kvällen var vi en sväng hemma hos Jocke och Tina där vi blev bjudna på grillat och barnen fick bada i deras badkar. Det var poppis:-) 

Den här dagen har gått alldeles för fort. Vart tar timmarna vägen? Jag hade tänkt hinna med så mycket men men får var nöjd med det som jag faktiskt hann med. Var i Österbymo och besökte banken och systembolaget. Fick hjälp av Hannahs mor inne på systembolaget med dryck inför bröllopet. Blev lite klokare på vad som kan tänkas passa och vad vi ska köpa. Känns skönt det. 

Blev en promenad med Poker, lite lunch ätning och plock med städning här hemma innan det var dags att hoppa i jobbkläderna igen. Kom hem för bara en lien stund sedan. 

Pontus han står ute i vedhögen och sliter. Han gick upp vid fyra i morse för att hinna med att få lite gjort i den där högen innan jobbet. Ska bli skönt och bli klara med veden så vi kan göra lite av allt det där andra vi har att göra här hemma:-) Jag ska gå ner och kika till tvätten innan jag ska krypa ner i sängen och läsa lite. 

Imorgon ringer klockan tidigt för jobb så skönt och komma i säng skapligt:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: