28 maj 2014

Dagens överraskning

Jag jobbade ju idag och i morse när jag skulle gå in till en kund tog jag som vanligt in hens tidning. Kollar lite fort på första sidan men tänker inte så mycket mer på det. En stund senare läser jag lite snabbt på texten under bilden och där står det "Barnen lalala och Lia" tänkte att det var ju en väldigt konstig form av Leah och precis då kollar jag på bilden och ser att det är ju Leah!

Vadå chockad över å se sitt barn på första sidan på tidningen. Jag hade ingen aning om det! Artikeln handlade om rektorn på deras förskola som fått ett pris för sitt goda arbete (det är hon värd! Väldigt trevlig och hon har gjort många bra saker för den förskolan) och där var hon på bild med två barn från dagiset. Leah och en kompis. Inne i tidningen var även Hugo med på bild.

Ringdr Pontus på rasten och frågade om han sett tidningen och det hade han ju och visste om det gjorde han ju med. Personalen hade sagt det till Pontus men såklart hade han glömt berätta det för mig och barnen har inget nämnt om det heller. Konstigt nog för de brukar vara duktiga på att berätta om det hänt något särskilt på dagis.

Vilka lokalkändisar till barn vi har:-)

//Sofie

PS: För övrigt hur svårt ska det vara med namnet Leah? I min värld är det ett väldigt enkelt, kort namn men många personer har svårt för det. Som den här journalisten som skrev Lia. Har jag aldrig ens hört talas om innan. Annars brukar det mest vara Leia eller Lilja hon får heta. Granngubben kallar henne Lena:-) Här tycker man att man gett sin dotter ett så enkelt namn men ändå blir det fel så ofta...

Inga kommentarer: