20 maj 2014

Vill inte somna

Leah lider av stora svårigheter att somna om kvällarna. Hon kan ligga i sin säng och greja i ett par timmar innan hennes ögon till sist ger med sig och hon somnar. Hon var i sängen vid 19 ikväll (precis som alla andra kvällar) men hon somnade först för nyligen. Inte bra när hon ska upp tidigt dagen efter.

Barnen har haft fotbollsskola i eftermiddag/kväll. Hugo fick ha med sig Pontus så var jag med Leah i hennes grupp. Micaela och Olli var där också. Roligt att se dem då det var längesen sist!

Har annars jobbat idag. Även hunnit med ett pass på gymmet och en runda på stan ihop med en jobbarkompis. Vi hade långrast båda två så vi slog ihjäl lite tid med att kika i affärer. Alltid lika trevligt sätt att slå ihjäl tid på:-)

Efter jobbet hämtade jag barnen och vi åkte förbi en annan jobbarkompis som hade lite whisky jag kunde få köpa till bröllopet. Perfekt. Billig och bra sprit från Tyskland:-)

Nu ska jag se om dumburken har något att erbjuda. Pontus står ute i vedhögen (han kan stå är ute i timmar men ändå är den oklyvda högen fortfarande megastor. Förstår inte...) så jag hoppas på att det är något vettigt att se på TV annars blir det sängen tidigt med en bra bok istället. Inte helt fel det heller.

//Sofie

Inga kommentarer: