22 maj 2014

Packat en liten väska

För imorgon blir jag upphämtad här vid halv tio men så mycket mer än så vet jag ju inte. Jo att jag skulle ha med mig en väska med lite grejer nedpackade i annars så blir det hela en överraskning, spännande:-)

Kom hem för bara en liten liten stund sedan. Efter jobb å dagis åkte jag och barnen ut och hälsade på svärmor. Leah fick prova klänningen hon ska ha på bröllopet en sista gång. Svärmor har nämligen lagt upp den då den var lite lång innan men nu passade den perfekt på LeahFia.

Jag åkte även till systemet och beställde det vi ska ha därifrån till bröllopet så det är avklarat. Älskar och bocka av saker från långa listor. Särskilt sånt som rör bröllopet:-)

Pontus kom ut en sväng också efter han slutat jobbet. Roddträning var det på kvällen så Pontus tog med barnen och åkte iväg på det. De hade varit så duktiga och varit med i båten utan att bråka eller gnälla någonting. Ibland så:-)

Barnen sover över hos farmor och farfar inatt då det fick det och gärna ville. Lite tomt är det allt här hemma nu. Men ska alldeles straxt sova så ska njuta av att få sova helt ostört inatt:-) och så har jag ju även sovmorgon imorgon ju! Inte illa alls:-)

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Klockan 10.00 blir du upphämtad! *hihi*