26 maj 2014

Mors dag och valdag!

Grattis så här en dag i efterskott till alla fina mammor där ute! Speciellt stort grattis till min egen mamma som är världens bästa♥

Ni var väl och röstade igår också? Det var jag. Hugo och Leah följde med för det var ju superspännande att få följa med och rösta! När vi kommer fram frågar Hugo "är det i en skola?" Ja svarade jag varpå Hugo funderade en stund innan han sa "jaha det är ett sånt där skolval du ska rösta i mamma!" 

Igår blev jag inte bara uppvaktad med fina blommor och paket av mina barn men vi hann med en hel del annat också. På morgonen var vi och åt frukost hemma hos svärföräldrarna (så gott! Smakade bra med en riktig brakfrukost efter de senaste dagarna:-)) och efter det var vi och firade Pontus mormor som fyllde år.

Blev lite fika där innan vi åkte så jag fick rösta. Pontus han hade redan förtidsröstat. Smart, det ska jag också göra nästa gång tror jag. Vi har ju två mil till vår vallokal och på vägen till den passerar vi typ alla stans andra vallokaler, helt ologiskt. Men men det är ju inte val så ofta och vi kan ju som sagt förtidsrösta om vi nu inte vill åka så långt.

Väl hemma igen ställde sig Pontus i ved högen (som håller på att bli klar!) och jag plockade och grejade mest. På kvällen lagade Pontus så god mat! Grillad ryggbiff med hemmagjord bearnaisesås och hasselbackspotatis. Ett bra sätt att avsluta en bra söndag på:-)

Nu är det ny vecka och nya tag!

//Sofie
Frukost ute i det gröna. Åh underbara väder!
Barnbarnen kikar in farmors nykläckta lilla kyckling. Hen är svart så hen har fått namnet "Sotis":-)
Ville blir lite irriterad på sin farbror som tagit trehjulingen och cyklat iväg på den:-) 

Inga kommentarer: