06 maj 2014

Eurovision schlager festivalen!

Heja heja Sverige! Sitter och väntar på att Sanna ska ta ton. Se om jag orkar se allt men hennes framträdande vill jag se å höra i alla fall:-)

Har jobbat idag men hann sluta så jag hann hämta barnen innan mellis så det var skönt. Då kunde vi åka hem själva å äta tillsammans i lugn och ro. Vardagsmys! När Pontus kom hem fick han äran å laga maten (för ovanlighetens skull) och jag tog med mig Hugo för och handla mat.

Ja sen har kvällen mest bestått av de vanliga sysslorna. När barnen var i säng så smet Pontus ut till den däringa vedhögen och jag har ägnat mig åt tvättvikeri. Skulle viljat tränat idag då jag fortfarande inte hunnit iväg till gymmet trots att jag köpte kortet för snart en vecka sedan. Men imorgon, imorgon har Pontus lovat att jag ska få dra iväg dit en sväng. Det känns välbehövligt då jag känner mig helt slapp i kroppen.

Måste bara slänga upp en bild på hur fint Hugo, Leah och jag dekorerade Jockes garageuppfart häromdagen:-) Hugo och Leah asgarvade och tyckte det var sååå kul. Jocke är alltså världens största Brynässupporter och hatare av LHC (hur man nu kan vara det liksom?)

Åh nu är det Sveriges tur snart! Nu håller vi alla tummar vi bara kan!:-)

//Sofie

Inga kommentarer: