08 maj 2014

Shoppat till bröllopet

Dagen har spenderats mesta dels inne i Linköping. Barnen fick vara å leka med moster undertiden då det var shopping jag skulle ägna mig åt vilket jag vet inte är deras favorit grej att göra. Men Hannah tycker om shopping så hon fick följa med istället:-)

Hade en lång lista på massa grejer till bröllopet som skulle inhandlas och jag lyckades faktiskt bocka av de flesta. Så skönt! Leah å jag sprang in en sväng på Netto innan vi åkte hem och lyckades hitta det sista på listan där.

Håller bara tummarna för att Hannah och jag räknade rätt på allt vi behövde räkna på inne på IKEA så allt stämmer i antal och mått. Men det ska vi väl tro att vi gjort vi klarade ju faktiskt oss igenom matten i skolan:-)

Barnen sover gott i sina sängar nu och jag inväntar Pontus som är på hemgång från fotbollsträningen. Det spöregnar ute nu! Fy för det här vädret. Vart är solen? Ska jobba imorgon så då får det gärna vara uppehåll från regnet i alla fall då jag ska cykla. Sen kickar jobbhelgen igång för min del. Åh känner inte alls för det. Vill vara ledig meeer! :-) 

Tog inte en enda bild idag. Visar en på Hugo och mig från igår istället. Klädda i regnkläder efter en blöt hundpromenad så var vi inne en sväng på Fyndlagret och kollade bland annat på speglar. Blev dock ingen handlad denna gången. Men visst är vi söta?

//Sofie

Inga kommentarer: