27 maj 2014

Tysta huset

Eller nja Pontus står ute i vedhögen och det låter ju en del men annars är det rätt tyst här hemma. Jag var iväg nu ikväll lch lämnade barnen hos farmor och farfar. Dagis är stängt imorgon och jag jobbar dagtur så de ska få vara där undertiden. Smidigast att de får sova där inatt annars får vi gå upp tidigare än tuppen för och hinna lämna dem innan jobbet. De hade inte driekt något emot att få sova över där knappt mamma fick en hejdå puss av sina barn:-)

Jag har jobbat idag och igår kväll jobbade jag också så där av att jag inte hann blogga något mer då. Har varit och kört ett styrkepass på gymmet idag. Gick rätt segt men men det blev ju ett träningspass på en timme i alla fall och sketslut var jag efteråt så något gav det ju förhoppningsvis:-)

Efter jobb å dagis så hade barnen fotbollsskola som vi var på. Hugo var supermotiverad och duktig medan Leah inte var lika engagerad idag. Det var inte den vanlige tränaren som brukar hålla i det så det stämde ju inte tyckte fröken. Sen lite trötthet från en dag på dagis också gjorde nog sitt.

Ska snart dra mig till sängen då jag med är rätt trött. Ska bara göra några grejer på datorn först jag måste få gjort. Bjuder på en bild på två coola fotbollslirare:-)

//Sofie

Inga kommentarer: