18 maj 2014

Då börjar vi om

Vad trött jag blir! Suttit och skrivit ihop ett så fint inlägg men råkar trycka på nån knapp så allt bara försvinner! Gaah...

Men för att sammanfatta lite så var gårdagen toppen! Sommarvärme och sol. Hugo har på sitt första bowlingkalas och jag å Leah hängde på poolöppningen i bostadsområdet där Pontus jobbar. Det blev både en massa bad, hoppande i hoppborg och fika i grön gräset med musik till. Höjdpunkten var såklart "kexchokladjakten". Hugo anslöt sig även han efter kalasets slut. Barnen har flera dagiskompisar som bor i området så de var många barn som lekte bra tillsammans.

Den här dagen har Pontus och jag grejat här hemma med en massa tråkiga måsten. Pontus har stått i vedhögen nästan hela dagen. Han har även hunnit trimma gräset och grävt ett hål med grävskopa. Jag haf grejat ikapp med en massa saker här inne. Känts som vi kommit efter med så mycket sånt här hemma så var riktigt skönt att komma ikapp lite:-)

Ja vi hann även med att gå långpromenad i skogen med Poker! Riktigt skönt var det. Blev även ett stopp hos Emma å Per där Pontus lånade grävskopa och jag gosade bebismys med Wilma:-)

Barnen har fått leka av sig hemma hos mormor och morfar undertiden deras föräldrar var tråkiga här hemma. Leah kom hem och hade fått en ansiktsmålning så hon såg ut som Hello Kitty. Helnöjd tjej:-)

Nu blir det partaj innan jag ska gå och lägga mig. Klockan ringer sådär jobbigt tidigt imorgon. Gäsp...

//Sofie

Inga kommentarer: