07 maj 2014

Världens gråaste å tristaste dag?

Alltså det har regnat hela dagen! Varit grått och mörkt så man har fått ha lamporna tända. Känts som en riktig höstdag och inte som en dag i maj.

Maria var i alla fall här några timmar och lyste upp tillvaron hos oss. Vi spelade spel (jakten på den gömda diamanten, Hugo och Leahs favorit spel just nu) och lagade mat. Ärtsoppa med pannkakor efteråt. Det smakade bra! 

Men efter att Maria åkte hem så blev jag helt förslappad...bara legat i soffan och degat å slökollat på tv och småslumrat. Känner mig helt groggy i kroppen nu. Hoppas jag hinner iväg till gymmet när Pontus kommit hem. Beror på om han måste ut i vedhögen direkt eller om han struntar i det nu när det regnar. Han gick ju ut och stod där redan vid fyra i morse innan jobbet så han är kanske nöjd för dagen:-)
Nehepp se till tvättmaskinen å göra lite nytta kanske? Spark i baken skulle behövas idag känner jag:-)

//Sofie
Haha var bara tvungen att knäppa kort i morse när jag sprang omkring och borstade tänderna samtidigt som jag byte sängkläder i sängarna. Jag har så svårt för att bara stå still och borsta tänderna. Jag måst alltid göra något samtidigt. Ibland går jag bara runt men ibland (som idag) började jag med att bädda rent. Tandborstningen tar ju mer än dubbelt så lång tid så jag vet inte varför jag alltid gör så men det är en sån där liten egengrej jag har för mig:-) 

Inga kommentarer: