02 maj 2014

Rullar hemåt

Då sitter vi i bilen igen men åt andra hållet. Har precis lämnat Falun för den här gången. Haft två jättebra dagar här uppe i lappträsket:-) höll på att få hjärtsnörp när vi åkte och mötes av snölandskap längst vägen men som tur var hade den lilla snön som kommit till Falun försvunnit. Vi har faktiskt haft helt okej väder.

Jennie var superdupersnäll och har både klippt å slingat mitt hår. Och inte nog med det vi hann även med att testa håruppsättning till bröllopet. Barnen och deras pappor fick leka av sig inne på lekland undertiden:-)
Vi har ju även fått träffa världens finaste Lionel♥ Liten och söt sammanfattar honom väldigt bra tycker jag:-) Hans syster var det full fart på så hon, Hugo och Leah har lekt en massa tillsammans. Kul att de hade så roligt ihop även att det var längesen sist de sågs.

Vad har vi mer gjort? Vi har ätit grekiskmat, kollat in anläggningen inför skidVM -15, kollat in backhoppningstornen och även klättrat upp i backhoppningstornen. Eller ja Pontus, Erik och barnen klättrade. Jag, Jennie och Lionel kollade på. Sen lyckades jag å Jennie köra fel ett par gånger men det är ju inget ovanligt direkt:-)

Ska se om jag lyckas ladda upp nån bild här annars får jag göra det när jag kommer hem. Nu ska jag nog slå igen mina blå en stund. Vi har ju några timmars bilfärd framför oss.

//Sofie
En inte allt för suddig bild på mig och Lionel. Pontus var ingen vidare fotograf då den här var den bästa bilden han tog:-) men men:-) 

Inga kommentarer: