12 maj 2014

Förskoleklass dags!

Ikväll var jag och Pontus på föräldramöte inför Hugos förskolestart i höst. Jag som är lite nervig inför hans skolstart blev lite lugnare efter att ha fått träffa personal och se lokalerna. Det verkar vara en väldigt mysig skola som verkligen jobbar för och med barnen och det känns verkligen bra. Träffade ju Noomi och Oskar där också då deras Emilio ska också gå där så det känns kul! Var några till man kände igen på klasslistan men mest var det nya namn och ansikten. Blir roligt för Hugo att få lära känna lite nya barn.

Pappa var här och passade sina två barnbarn under tiden vi var på mötet. Han hade med sig Lasse också, som de är hundvakter åt, så när vi kom hem förut var det high life då det sprang med Lasse runt runt här hemma. Både Hugo och Leah är som tokiga i den där lilla hunden:-)

Annars har jag varit och tagit cellprov idag. Hade typ glömt bort att det var idag. Hade även glömt bort att de skulle stänga av strömmen för oss idag. Åkte en sväng till mamma och fick lite lunch i väntan på att strömmen skulle komma tillbaka.

Har även varit och gått promenad tillsammans med Cissi. Tyvärr regnade det men det har det ju gjort varje dag i snart 10 dagar tror jag. Skitväder!

Hade verkligen tänkt ta mig till gymmet idag med men det har inte hunnits! Pontus fick åka iväg nu precis för och hämta kött vi beställt så kunde inte åka di nu heller. Men imorgon så! Måste komma in i mina rutiner igen känner jag.

Nu ska jag ta tag i oredan här hemma. Alltså jag skulle vilja ta en heldag och bara städa av allt här. Gnugga och gno bort all skit. Känns som vi kommit efter rejält med städningen de sista veckorna när det varit så mycket annat. Ja förutom dammsugningen då här dammsugs det varje dag. Med barn, katt och speciellt hund så blir det en del grus som följer med in i huset så här års. Då är dammsugaren bra och ha:-)


//Sofie



Inga kommentarer: