19 maj 2014

Två och en halv vecka

Kvar till bröllopet! Herre min gud vad fort tiden går. Alla frågar om vi har mycket att göra och om vi har koll på allt och då blir jag så osäker. Känns om vi har det men så fort folk frågar något sånt får jag känslan av att "Fan vi har glömt något"...Men hoppas att vi inte gjort det:-)

Har jobbat idag. Hade en lite längre rast så passade på att gå en promenad då. Regnade inget på förmiddagen men på eftermiddagen började bara vräka ner. Tror även det åskat. När vi kom hem så var det strömavbrott. Jippie! Så för att göra något roligt av det åt vi mellis på golvet. Vi dukade upp på en filt mitt i rummet och lekte att vi hade picknick. Det gillade barnen:-)

Fick till sist tillbaka strömmen vilket var skönt. Hatar när man är utan ström. Kan ju inget göra då!

När Pontus kom hem passade jag på att åka iväg och springa en runda innan han i sin tur skulle iväg på fotbollsträning. Det gick så himla bra å springa idag! Sprang halvmilen men hade kunnat fortsätta och tagit milen när jag ändå var igång kändes det som men tyvärr var jag tvungen att skynda mig hem då Pontus skulle iväg. Tog tid för ovanlighetens skull och det blev en väldigt glad överraskning. Vet inte när jag klockade tiden på den sträckan sist men roligt att se att jag var snabbare än vad jag trodde:-)

Nu ska jag ägna mig åt hockeyn! Heja Sverige!

//Sofie






Inga kommentarer: