15 maj 2014

Effektiv är mitt förnamn

Idag i alla fall. Igår var det inte det men det är ju tur sånt kan ändras:-)

Vad jag hunnit med idag då? Jo ser ni jag jobbade hela dan och åkte sen och hämta upp mina två favoriter på dagis. De två favoriterna ville först inte följa med hem så det tog lite tid innan vi kunde åka därifrån. Hem och dukade fram mellis till de två favoriterna medan jag tog en powernap på soffan. Sen blev det fart i mig må ni tro. Dammade, dammsög, torkade alla golven och städade båda toaletterna. 

Sen när min fästman kom hem så började han å barnen (de är även kända under namnen de två favoriterna) och laga mat. Grillat blev det! Jag passade under tiden på att åka å göra ett ärende för att sen bege mig ut i löparspåret.

I löparspåret avverkade jag först ett par kilometers löpning som uppvärmning för att sen springa skiten ur mig med tabata intervaller för att sen avsluta det hela med ytterligare ett par kilometers löpning. Jag blev helt jävla sketslut. Bildbevis finner ni här under.

Sen har kvällen spenderades framför hockeyn samtidigt som vi planerat bordsplaceringen till bröllopet. Förövrigt är det skitsvårt att sitta och placera ut folk så det ska bli helt bra men vi har i alla fall kommit fram till något vi båda gillar. Hoppas gästerna gör det också:-) men vad tusan, en ska ju inte bara sitta ner på sin plats hela kvällen heller. Tycker de bordsplaceringen suger får de la ge sig ut å mingla lite:-)

Nu ska den här effektiva människan sova för imorgon är det upp och jobba tidigt igen. (Måste bara tillägga att jag var så effektiv att jag skrev det här inlägget samtidigt som jag sminkade av mig och borstade tänderna. Det kan vara svaret på en eventuellt massa stavfel och konstiga formuleringar i det här blogginlägget).

God natt på er!

//Sofie

Inga kommentarer: