04 maj 2014

Möhippa

Jag hade planerat en lugn helg men så blev det inte alls. Inte ett dugg. Igår morse efter frukosten skulle jag gå upp och göra mig i ordning för att dra till gymmet var min tanke men fick istället besök av ett helt gäng som tänkte dra iväg mig på annat:-)

Blev en innehållsrik dag. Började med att jag fick göra mig i ordning lite snabbt och blev påtvingad att ha på mig rosa tröja ihop med röda byxor. Vissa tycker säkert det är färgglatt och snyggt men är det några färger jag inte tål att matcha så är det dessa två. Men inget och klaga på då jag ju slapp någon annan hemsk utstyrsel:-) Ja just det en snygg liten slöja med krona fick jag ju också ha på mig. 

Blev lite dricka och skålande innan vi åkte iväg. Första stoppet blev ridhuset. Jag fick prova på att rida fina Sir Edward. Det var riktigt roligt! Har aldrig ridit innan så det var skoj att få prova på. Sir Edward (även kallad Snigel Edward) och jag var ett bra team:-) 

En måste ha hjälm när man ska rida! Och skyddsväst:-) 
Jag och Edward. Han var så snäll så! 
Se så proffsig jag såg ut! 

Efter det bar det iväg och det blev lunchstopp hemma i Eriks trädgård. Blev lite mer dricka och några lekar som styrdes upp. Skulle bland annat lukta mig till vilken tröja som var Pontus och det fixade jag ju galant! Lyckades även gissa rätt på några andras tröjor. Inte illa va?:-) 

Äta äta och fota fota! 
Lukta Lukta! 

När vi ätit klart så bar det in till stan igen för lite fortsatt lek. Malin och jag förlorade (jävla sambal oelek) mot Sarah och Hannah i en tävling som gick ut på att vi skulle samla in bilder på olika saker. Fick en lista på olika saker som vi fick en viss tid på oss att springa och leta reda på. Det skulle dokumenteras med bild på den ena deltagaren och föremålet. Men som sagt den tävlingen förlorade vi. 

Blev sen en lugn stund i gräset med prat och musik innan det var dags för nästa grej. Då bara det av till Badhotellet och deras SPA avdelning. Vi badade badtunna och drack lite mer gott. Jag fick även en behandling (massage) som var jätteskönt! 

Här sitter vi i den brännheta badtunnan och ser glada ut!  

Efter lite mer relaxande så blev det middag ute på en restaurang och därefter lite drinkar på två andra ställen innan vi kastade in handdukarna. Vi var alla rätt trötta då. Vi hade ju hållit igång hela dagen och kvällen så det tog på krafterna:-)  
När vi skulle ut och äta så var de så snälla och hade packat med andra kläder som jag fick ha på mig. Hugo och Leahs fina födelsedagspresent klänning fick därmed invigas! 

Hade en jätterolig dag och tackar alla som var med och som var involverade i dagen! 

//Sofie 

Inga kommentarer: