20 mars 2011

06.00

Ville Hugo gå upp. Leah vaknade 10 minuter senare. Var ju min morgon så det var bara att gå upp. Men idag gjorde det inte så mycket. Solen lyste så fint in genom fönstren så man trodde ju klockan var mycket mer.

Igår var jag och barnen ute hos deras farmor och farfar hela dagen. Pontus var hemma och fortsatte renoveringen av badrummet. Sandra och Linnéa var också där ute så Hugo hade fullt upp, Linnéa är ju typ hans idol:) Vi gick promenad, träffade kossor, byggde snögubbe och allt möjligt. Pontus km ut och åt middag med oss senare sen. Vi passade på att vara kvar så det inte gjorde något att barnen somnade i bilen på väg hem. Skönt att bara kunna bära över dem till sina sängar.

Malin, Emelie och jag hade en kanonkväll i fredags. Superkul så jag hoppas vi kan göra om det snart med Maria så hon kan vara med då:)

Nu ska jag börja göra mig i ordning för gymmet. De öppnar ju 09.00 vilket känns som sent när man går upp så tidigt som idag. Bara kikar på klockan hela tiden haha. Ska nog byta en bajsblöja innan också. Det känns så på lukten..

//Sofie

Inga kommentarer: