24 mars 2011

Blåsigt värre

Leah har hajat det där med potta:) Hon sätter sig så glatt på pottan, till skillnad från hennes bror som får ett psykbryt så fort man ens nämner ordet potta eller toalett:P

Vi skulle ha träffat Noomi och hennes ungar efter jag hämtat Hugo på dagis men tyvärr blev det inställt. Ska försök få till en tid i nästa vecka i stället:) Vi tog oss en promenad istället. Barnen i syskonvagnen och Poker som drog i kopplet i värsta blåsten! Det blev ett träningspass det.. Herregud! Solen som lyser så fint snacka om att bli lurad. När jag parkerade bilen såg jag hur flaggorna och flaggstängerna vajade i vinden. Ähh så farligt kan det inte vara tänkte jag. Jag måste ju ut och rasta oss alla så det var ju bara att börja knalla iväg. Ett tag kändes det som vi stod stilla fast jag gick och tog i allt jag kunde haha.

Nu blir det snart mellis här hemma och lek med lego. Hade tänkt gått ut och lekt i trädgården men jag orkar inte gå ut med båda barnen i den här blåsten. Leah vågar jag ju inte sätta ner, tänk om hon skulle blåsa bort:) Det får bli legobygge idag istället:)

//Sofie

Inga kommentarer: