31 mars 2011

Sovit bra

Hugo har sovit i sin säng heela natten och Leah har också sovit utan avbrott fram till halv åtta! Lyxigt lyxigt må jag säga:)

Igår hade vi fullt program hela dagen så datorn var inget att tänka på. Först var vi på öppna förskolan. Hugo blev såå glad när vi kom dit! Var ett tag sen sist ju:) Leah busade för fullt hon med. Nu har hon lärt sig att gå upp för den lilla stegen själv till rutschkanan..Dock har hon kvar att lära sig att man ska sätta sig ner (inte gå utför) rutschkanan:)

Sen när vi kom hem sov två (väldigt) trötta barn. Så jag passade på att lägga ner dem i vagnen och gick en långpromenad i det soliga vädret. Det blev en jobbig promenad då grusvägarna blivit till lera så det var värsta träningspasset att försöka plöja sig fram ett ett över 40 kilo ekipage... Men det gick ju det med:)

Tränade en sväng innan vi sen åkte i väg till Asby och firade Sandra som fyllde. Kom hem sent därifrån så det kanske är förklaringen till att de sovit bra inatt.

Nu ska ja umgås med min otroligt gnälliga dotter (jag har suttit i evigheter bara för att försöka skriva klart det här)...

//Sofie

Inga kommentarer: