24 mars 2011

Tuggummi

Varför detta ondo? Jag har aldrig förstått mig på vitsen med tuggummi, vaddå tugga och smaska på något och sen spotta ut det?? Och dessa djävulska bubblor som folk envisas med att blåsa och smälla med. Jag blir galen!

Varför tar jag då upp detta? Igår när jag var på gymmet var det tuggummi tuggande människor överallt! Jag höll på att få panik på deras smaskande..Trampade extra hårt och fort på crosstrainern i hopp om att "springa i från" denna tuggummi tuggande människa men ack nej min plan misslyckades. Sen vid nästa maskin så är det en där också! Och när jag har sprungit skiten ur mig på löpbandet och går bort till den lugna underbara delen och ska stretcha ja vad finner jag väl där? Tuggummi tuggande människa ifrån helvetet! En fjortistjej som tuggar med öppen mun och blåser bubblor som hon smäller..Jag får rysningar som när man drar med naglarna längst svarta tavlan, så illa tycker jag om detta läte som tuggummi tuggande människor ger ifrån sig!

Missförstå mig inte helt nu. Det finns folk som kan hantera tuggummi och det är helt okej. Men dessa personer (som de på gymmet igår) som låter värre än en brunstig tjur, ge tusan i att tugga tuggummi!!!!

Så nu har jag fått det ur mig:)

//Sofie

Inga kommentarer: