22 mars 2011

Picknick

Det blev ingen promenad på förmiddagen för Leah och mig. Leah hann somna här hemma så då passa de jag på att greja lite i lugn och ro med annat. Hann till och med lägga ner huvudet mot kudden en liiten stund innan Leah vaknade:)

Efter dagishämtning åkte vi hem till barnens farmor och gick på picknick i det helt underbara vårvädret!! Kände att vi var tvungna att hitta på något och ingen hade tid/lust/var sjuk så då ringde jag svärmor och hon ville minsann umgås med sina barnbarn:) Nu hoppas jag våren är här för att stanna!!

När vi kom hem sen var jag sååå trött så jag tog med mig Poker ut på en promenad för att piggna till. Vi gick i en timme men det blev inte mycket bättre. Undra om jag har järnbrist? Så trött som jag alltid är nu förtiden. Kanske borde ta lite extra tillskott av det..

Pontus är och tränar så barnen och jag är själva hemma. Tråkigt och skrikigt har det varit. Men nu sover (eller ja de ligger åtminstone i sina sängar och ska sova) de så jag ska ta det lugnt en liten stund innan magövningar och duschen ropar på mig:)

//Sofie

Inga kommentarer: