10 mars 2011

Bada bada

Leah badar i hund vattenskålen. Eller gjorde. Nu är hon torr igen så jag hoppas hon leker med något annat istället. Leah är så på allting om man jämför med när Hugo var i hennes ålder. Allt ska rivas ner, kännas på, plockas i, sitta på, hoppa på, stoppa i munnen etc. Så här hemma är alla saker högt uppställda haha. När jag har garderobsdörren öppen till min snegarderob så river hon ut alla kläder och sätter sig i högen och skrattar för att sen gå vidare till nästa bus. Jag säger då det:)

Hugo är hemma från dagis nu så här är det livat. Hugo lär säkert somna om en stund, han verkar väldigt trött idag. Undra varför??:) Funderar på att åka och besöka Pontus mormor i eftermiddag. Har inte varit där på jättelänge så det är verkligen på tiden att vi åker dit en sväng.

Annars är det lugna puckar här. Tråkigt..Funderar på att baka men det är ingen idé för då äter jag bara av det och ännu är det bara torsdag denna vecka. Så bra karaktär har jag inte att jag kan låta bli att smaka av det jag själv bakat:) Kanske om jag skulle baka mandelkubb för det är ingen god kaka.. Jag har aldrig bakat den heller så den lär inte bli godare när jag bakat den haha.

Nehee om jag skulle ta och fråga mina barn om vad de vill göra?

//Sofie

Inga kommentarer: