24 mars 2011

Solen lyser!

Åh vilket vackert väder det är ute!! Jag älskar verkligen våren, det är nog till och med favorit årstiden. Ljuset kommer äntligen tillbaka efter den långa vintern, massa födelsedagar, massa helger och det bästa: Alla människor blir på så mycket bättre humör när vädret är bra:)

Måste införskaffa mig en par bra skor också. Ett par som är gåvänliga och inte så varma. Mina braiga vinterstövlar som jag köpte har verkligen varit kanoners! Men nu behöver jag ett par vettiga vårskor. Ett par som är riktigt fotvänliga. Nu när jag gått i vinterstövlarna (har typ bott i dem denna vinter) så har jag märkt skillnaden på ett par bra fotriktiga skor och ett par skopunkten skor.. Jag som går promenader så ofta behöver några som är snälla mot mina fötter.

Nu när snön är borta kan jag ju använda alla mina klackaskor men de är inte så praktiska att gå promenader med haha:) Vintertid (speciellt när det varit såna här vintrar) går jag knappt i skor med högklack. Jo om man ska iväg på något speciellt men aldrig till vardags. Då är jag är bekväm av mig. Orkar inte springa och jaga Hugo i snön i skor med hög klack. Men det skulle nog kunna roa folk i övrigt som såg mig:)

Ett inlägg om skor blev det visst. Vad roligt! Nu ska jag gå och borsta mina gaddar:)

//Sofie

Inga kommentarer: