30 juni 2008

Då var denna dagen slut..

Ikväll så var jag och Pontus, och Poker såklart, hos P:s mormor och åt middag vilket alltid är lika trevlig:) Nu är även hotell och allt bokat till faluresan så det känns skönt. Det blev två nätter på Scandic, haha jag och Pontus bor nästan alltid på Scandic när vi sover på hotell. Inte för att det är så jäkla ofta vi bor på hotell men ändå. Det är ju som Pontus sa: där vet man ju vad man får för pengarna:-) Var hos barnmorskan också och allt såg bra ut med bebisen!! Känns underbart att veta att den lilla krabbaten har det bra där inne i magen:-) Annars kom jag just hem från att ha handlat lite, alltid ute i sista stund som vanligt..Kvantum stänger 22.00 och jag kom in där typ 21.45:P Men nu så är det mat i kylen igen. Men fan vad dyr maten är!! Ica är ju i och för sig inte den billigaste matkedjan men ändå.. känns lite tråkigt att man alltid måste kolla på prislappen innan man handlar, och då är det mat jag talar om och inget annat. Tycker ju inte att mat ska behöva bli en klassfråga det också...men vi får väl se vart det leder någonstans:P

Haha hör på sporten i bakgrunden och de pratar om nytt rekord på 100 meter för män.. undrar hur mycket olovliga medel han har i kroppen? Ja jag vet jag är en pessimist men de är ju ofta dopade tyvärr.. Och jag måste ju säga GRATTIS SPANIEN!! Eller egentligen är jag bara sååå glad att det inte var Tyskland som vann, tål verkligen inte Tyskland... men Spanien förtjänade ju sin vinst då de har varit bra i hela EM, mer än vad man kan säga att Sverige var..hmm jaja nu är det OS att se fram emot, hoppas det går bättre där än i fotbolls-EM. Nu ska jag ta och duscha å sen krypa till sängs.

Hotell

Sitter och letar hotell i Falun..Pontus och jag ska ta en liten minisemester upp dit och hälsa på Jennie & Co:) Tänkte åka upp på fredag kväll och vara kvar där i några dagar. Pontus jobbar sin sista vecka nu så sen har han semester, tror jag ser fram emot det lika mycket som han haha:P Idag ska jag en sväng till barnmorskan vid tretiden och se så att allt är bra med våran ängel där inne. Har suttit och skrivit ner allt som behövs köpas innan bebisen kommer och det blev faktiskt lite saker..trodde vi hade det mesta men när man börjar tänka efter så är det en massa små saker som man behöver ha också:) Får se om vi tar oss tid i veckan och inhandlar det eller om vi väntar tills faluresan. Nu ska jag ta och röja lite bland alla kläder som ligger överallt i hela lägenheten..

Lite läskigt lika?

Jag läser mer än gärna en massa skvaller om alla kändisar etc. Dock är ju inte kungligheterna det man älskar att hålla koll på mest:P Men det står ju om dem också i dessa tidningar så helt kan man ju inte låta bli att läsa om dem. Iallafall, Danmarks prins Joachim gifte sig ju nyligen med sin Marie och det är en sak jag tänkt på sen första gången jag såg en bild på denna denna Marie: Hon är ju en kopia av Joachims brors fru Mary!! Jag tycker det är lite läskigt och sjukt...Två bröder som har fruar som är såå lika varandra, hmm...Men håll med om att de är lika!

Bild 1 Mary
Bild 2 Marie

29 juni 2008

Ännu en söndag

Sitter och skriver på mammas dator i Boxholm nu:P Pontus och jag sov riktigt länge i morse, vi vaknade klockan 11! Herregud vet inte när jag sov så länge sist, känns ju som man har sovit bort hela dagen....men det är ju inget att ha dåligt samvete över för om några veckor får vi ju garanterat inte sova alls haha:) Vi har varit ute och gått med vovvarna..Jag och Lucas gick dock inte lika långt som Poker och Pontus..Gammal hund och gravid matte orkar inte gå så långt haha. Nu ska jag ta och kolla runt lite på nätet efter en grej, orkar inte berätta nu får ta det i nästa blogginlägg:-)

28 juni 2008

Lördagen den 28/7 08

Åhh vad roligt det är att se att det inte är så jättelångt kvar nu tills bebisen kommer:) Hoppas, hoppas, hoppas att den vill titta ut om en månad!! Vore ju helt perfekt ju haha.

Nu sitter jag ute hos Krille och gör nada. Pontus och han håller på med sin båt, eller ursäkta skrov är det ju snarare...:) Vi var och åt frukost hos hans mormor också tidigare idag, riktigt trevligt. Var ju ett tag sedan jag var där så hon hade mycket att prata om Pontus mormor haha, som alltid:P Vi valde även ut lite tyg och färger till en sak som hon ska sy till bebisens vagn. En såndär som hänger tvärs över vagnen som bebisen kan ligga och kolla på, har ingen aning om vad det kallas men jag hoppas ni fattar vad jag menar:P Pontus mormor är jätteduktig på att sy och knåpa så det kommer att bli såå fint till vagnen!!:) Nu ska jag gå ut och se vad hundarna har för sig, låter som de håller på att ha ihjäl varandra men det är säkert bara Äzca som låter lite farligare än vad hon egentligen är:-)

Ciao!!

27 juni 2008

Min super gulliga pojkvän!!

Gav mig dessa vackra blommor:-)

Tjocka magen:-)

En suddig bild på min mage (går verkligen inte att ta bra bilder i den spegeln, så går det när man handlar billigt på fyndlagret man får vad man betalar för:)
I dag är det exakt en månad kvar till bf!!

Bebisens säng

Visst är den fin? Vaggan har Pontus morfar snickrat och det fina täcket och kudden (som är i ljusgult nalle puh mönster) har svärmor sytt till den lilla/lille:-) Vi har även köpt två gosedjur till den, en brun hund och en svart/brun nalle. Pontus tyckte vi skulle köpa båda två när vi inte kunde bestämma oss för bara en av dem:P

Längtar ännu mer nu!!

Till "Mamma Mia- the movie"

Stora bilar

Ännu en kändis i Hollywood som kör en megastor bil..Hallå Nicole försvinner ju brevid denna extrema bil!! Amerikanernas bilar är ju nästan lika stora som våra traktorer ju:-)

Sjuk igen...

Jag har då inget immunförsvar jag.. under min graviditet har jag hittills varit sjuk tre gånger!! Första gången var jag magsjuk, det kom ju naturligtvis mitt i flytten från Oskarshamn, andra gången var ju inte alls längesedan då jag var jätteförkyld i värmen (fy det var hemskt!!) och sen nu då... I skolan tyckte folk att jag alltid gick omkring och var förkyld och det stämmer nog nu när jag själv tänker tillbaka. Jag blir alltid sjuk!! Inatt har jag typ inte kunnat sova någonting alls..haft feber och svettats och rätt som det var blev jag jättevarm och fick ta av mig alla täcken etc. för att då börja frysa som bara den..Nu på morgonen har jag kunnat sova en och en halv timme i sträck, wow:P Tror inte jag orkar blogga så mycket mer nu, ska spara på krafterna lite. Igår när Elin och Kamilla var här så tvingade de mig och sitta och kolla på både "tillbaka till Aidiensfield" och "hem till gården"!! Sicka tråkiga program asså..men som med alla sådana program så var det ju något som gjorde att man bara måste se nästa avsnitt för att se hur det kommer att gå..Jävla Elin och Kamilla:P Nu måste jag ju bara kolla lite på dem.. Så jag ska nog lägga mig i soffan nu och bara ta det lugnt:)

26 juni 2008

Nattgäster

Gud jag har inte mått något vidare idag, tror Pontus har smittat mig med sin förkylning..var ju inte längesen jag var sjuk ju!! Det är verkligen ingen hit att vara gravid samtidigt som man känner sig helt slut i kroppen pga att man är förkyld:P

Var ju iaf och firade mamma igår som blev jätteglad över de fina sittdynorna som hon fick:) Kollade även på fotbollen i boxholm igår, tyvärr vann ju tyskarna..hatar när det går bra för tyskland i fotboll, får bara hoppas astt de förlorar i finalen. När vi kom hem så somnade jag nästan direkt. Väcktes dock mitt i natten av att Elin ringde på telefonen. Det visade sig att hon och Kamilla varit på statt som hade premiär för sitt sommargrejs som de kör med varje år. Och när de skulle hem så gick det inga taxibilar på vardagnätter, så de sov på soffan här inatt. Denna dag har då bestått av pizza och tja ingenting mer... just nu känner jag mig jättedålig så jag ska ta och lägga mig i soffan en stund och se om det släpper.

25 juni 2008

Hundsnacks

Nu har jag varit och handlat present till mamma, det tog sin lilla tid. Jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa för något, men till slut så blev det fyra stycken röd/vit randiga dynor till de nya utemöblerna som mamma köpte för ett tag sedan. Var även inne en sväng på ÖB och handlade tvättmedel och sköljmedel. Pontus har börjat få utslag på benen vilket vi tror kan bero på tvättmedlet, så vi får se hur det blir med det nya:P Skulle även ha tag i ett hundben till Poker, ett helt vanligt hundben. Jag var inne på ÖB, Konsum, ICA, Fyndlagret och Willys och ingenstans hade vanliga jäkla hundben!! Letade ju runt som en galning. Har tänkte köpa hundben till Poker jättelänge (typ som med min batterier som jag aldrig köper, och ja jag glömde även köpa dem denna gång som jag sprang i affärer) så jag åkte till granngården och där hade de faktiskt hundben i alla möjliga varianter, fast jag skulle som sagt bara ha ett helt vanligt traditionellt ben. Så svårt det kan vara ibland att hitta den mest enkla sak kan man ju tycka:P När jag kom hem så käkade jag lite, potatissallad med rostbiff mumigt värre:) Sen så somnade jag i sängen..fy fasiken så trött jag var!! Och är nu samt att jag har ont i hela kroppen.. det märks att man snart är inne i nionde månaden för det tar på krafterna vad man än ska göra nu mer.

Nu kommer Pontus hem ser jag genom fönstret så då ska vi snart dra oss till Boxholm och fira mamma. See you later:-)

Vad är det för en dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag hurra hurra hurra!! Så idag ska jag ner till stan och se om jag kan hitta något fint till mammsen på hennes *pip* årsdag:-) Man talar ju aldrig om en kvinnas ålder, eller hur hihi:) Jag, Poker och Pontus ska åka dit efter att Pontus slutat jobba i eftermiddag.. Får se vad man kan hitta för fint ute i affärerna till henne:) Jag har just varit inne på internetbanken och varit såå duktig och fört över de pengarna som var kvar från skatten i en fond:P Så jag ska ha "svårare" att komma åt dem haha. Det är ju så lätt att man annars för över pengarna mellan kontona och vips så är det inte så mycket kvar där längre..så typiskt mig så det är inte sant. Därför kan det vara bra att föra över dem på fond eller liknande så de förhoppningsvis växer lite också-) Ska försöka pallra mig ut en sväng med Pokerfejs nu och sen åka ner till stan direkt efter annars vet jag att tiden bara rinner iväg direkt:P

24 juni 2008

Fuck Biltema

Och deras jävla batterier!! Nog för att det inte är duracell batterier som bara går och går men hallå!! Hann bara sätt in batterierna innan det kom upp låg batterinivå på kameran, provade igen med andra batterier men det blev samma resultat!! Ahh så jäkla sur jag blir...HATAR BILTEMAS BATTERIER!!! Jag menar de kostade ändå 50 spänn så lite vill man väl få för pengarna *morr* Detta har verkligen inte varit min dag i dag känns det som.


Här med lovar jag mig själv att aldrig köpa några andra batterier än Duracell. De är verkligen de bästa på marknaden punkt slut.

Mamma mia!!

Den 11 juli har filmen "Mamma Mia" premiär!! Längtar såå!! Det har blivit som en grej det där när man är gravid. Man längtar maniskt efter vissa saker haha:-) Mest av allt längtar man ju efter sin bebis:) Musikalen "mamma mia" var kanoners och jag hoppas filmen håller samma mått som den, det är ju bra skådisar med iallafall:P Får väl se om man kan gå och se filmen, kanske att man har en bebis då man vet ju aldrig;)

Trötter

Känner mig precis som honom idag..har haft jätteont i hela kroppen denna dag och det enda som hjälper är att ligga ner. Så jag har hunnit läsa ut en bok nu på morgonen/förmiddagen:P dock var det bara 230 sidor men ändå...Jag brukar va rätt duktig på att läsa böcker men jag har haft en liten svacka när det gäller det nu ett tag, kanske att det ändras:-) Jag har massa saker jag tänkte ta kort på nu när jag äntligen har batterier till kameran så jag kan lägga ut här, men gissa vad? jag glömde dem i bilen som Pontus har till jobbet så inte ens det kan jag göra nu...seeegt det är ibland!!! Får väl ta och börja på en ny bok..hoppas alla ni andra har det roligare:)

23 juni 2008

Måste säga Grattis!!

Till Zandra som igår fick en lite kille. Jag säger som Rachel i "vänner" när Monica och Chandler förlovar sig: " Jag har aldrig känt mig så här lite avundsjuk i hela mitt liv!"

Äntligen Internet:)

Vaktmästaren har varit här i säkert två timmar och försökt luska ut vad som var problemet i våran lägenhet. Vi hade nämligen ingen el i vare sig badrum eller hall samt ett eluttag i vardagsrummet. Men nu är det löst, äntligen!! När han höll på att rycka och dra i alla elgrejer här i lägenheten (lägg märket till vilken koll jag har när det kommer till fackuttryck haha) så lyckades han göra så att hela lägenheten dog på ström..men nu fungerar det som sagt igen:) Ska möta upp min moder och broder nere på stan snart,ska hjälpa mamma att framkalla en massa bilder hos fotografen här i Tranås. När jag förklarade för henne att de hade så att man själv fick sköta det i en datorn, typ välja ut vilka bilder och storleken på dem etc. så fick hon lite panik och frågade om inte jag kunde följa med så att det blev rätt. Lite ironiskt att någon vill ha hjälp av mig när det gäller sådana saker, brukar alltid vara tvärtom annars:-) Måste ju köpa en present till henne också då hon fyller år på onsdag, jag hade bara nästan glömt bort det...usch man FÅR inte glömma bort födelsedagar:P Pontus och jag åker nog in en sväng och firar henne på kvällen när han slutat jobbet. Vi ska även en sväng in till Linköping ikväll. Pontus har en tandläkartid så jag tänkte att jag alltid kunde följa med och kanske fördriva tiden inne på Ikano eller något haha:)

22 juni 2008

Bilder från Midsommar 2008:-)

Mats försöker skölja potaitsen med "hjälp" av några snälla hundar:)
Haha storfiskaren Pontus fångst
Så här mysigt kan man ha det när man spelar kort
Och så här mysigt när man äter frukost i båten då det regnar utanför..
Här bogserar Robin oss i det vackra (not) vädret..

Skulle lägga ut några till bilder men denna datorn är seeeg!! Så jag struntar faktiskt i det:P

Äkta svensk midsommar, or what?

Fy vad less man blir på att det ALLTID ska vara dåligt väder när vi ska fira midsommar här i Sverige!! Pontus hade på förslag att nästa år firar vi midsommar en helg när det är bra väder istället för att sitta i regnet som man gör varje år annars:P

Vi har som sagt varit ute på sjön och vi hade ju lite otur med det mesta om man säger så..vädret var ju ingen hit. Blåste mest hela tiden samt regnade, ibland dök solen upp för att sedan försvinna lika snabbt igen..Innan vi kom iväg i fredags så fick Krille och Pontus greja med sin lilla motorbåt som inte ville fungera. Efter några timmar så kom vi tillslut iväg iaf. Det var Jag, Pontus och hans föräldrar plus de tre hundarna:) Poker,Äzca och Obelix.. Krille kom ut dagen efter till oss andra. Det positiva med att det var dåligt väder var att vi kunde lägga intill vid "Grytön". Där är det i stort sätt är omöjligt att kunna komma intill annars då det är ett väldigt populärt ställe att vara på:P På kvällen kom Robin och Lollo ut i sin båt och höll oss sällskap:) Midsommar maten fick vi äta nere i båten då det spöregnade på oss...:( Lollo hade bakat världens goaste jordgubbstårta så det vägde NÄSTAN upp det dåliga vädret haha:P På natten kunde jag knappt sova alls då jag låg och vred mig hela tiden och fick gå upp på toan en gång i timmen.. fick även så kallade förvärkar vilket inte var så skoj då det kändes som om magen skulle spricka på mig.

Midsommardagen spenderade vi med fiske, läsa ut böcker 0ch spela kort (Jag vann såå överlägset haha). På kvällen var det faktiskt uppehåll så vi kunde sitta på land och grilla över öppen eld. Hundarna hade det roligt de också då de hittade bajs (människo inte djur bajs) som de smaskade i sig, fyyyyy sååååå äckligt!!!!! jävla tyskar som inte kan gräva ner sin skit efter sig utan bara slänger toapapper och bajs omkring sig på hela ön (allt detta enligt Pontus som inte alls har några fördomar mot tyskar utan han VET att det är så:).. det blev till att skölja rent munarna på dem ialla fall haha:-) Idag när vi skulle åka hem så ville inte motorn starta så Robin fick bogsera hem oss i spöregn till Asbybrygga, skönt att vi kom fram tillslut iaf efter många motgångar denna midsommar helg.. Och just det ja, toan slutade fungera ett tag efter att Pontus varit och skitit och inte kunde spola ner det, behöver jag säga att det luktade apa i hela båten? usch... Men nu sitter jag hos svärföräldrarna igen och ska snart åka hem. Pontus ska bara träna rodd innan men sen bär det av till Tranås:-) Har fortfarande inte köpt batterier till min kamera men jag tog några få bilder med svärmor Gunillas (haha låter så kul att skriva svärföräldrar etc.:) kamera så jag ska lägga ut några bilder där ifrån nu..men det blir i ett eget inlägg över:-)

20 juni 2008

Glad Midsommar!!!

Nu drar vi snart ut på sjön över helgen, vädret ser ju faktiskt ut att kunna bli bra:-)

Ha en bra midsommar allihopa!!

19 juni 2008

Dagens i-landsproblem

Min mage är så stor att den är i vägen när jag står vid badrumsspegeln, jag når ju inte fram när jag ska sminka mig/sätta i linserna!!

Revolution!!!

Finns det något annat att göra? Moderaterna förstör ju sakta men säkert Sverige.. Vi måste ju säga ifrån!! Och nu passar väl bättre än någonsin då de faktiskt röstade igenom FRA-lagen?!. Pontus pappa har hela tiden sagt att det enda som skulle ge något är om vi svenskar säger ifrån tillsammans, kanske genom en revolution. Nu menade han en fredlig sådan men jag tycker vi ska satsa för fullt och göra som i Frankrike under slutet av 1700-talet (om jag inte minns helt fel så var den väl då, eller?) Haha fram med giljotinerna framför rosenbad och ut med de skyldiga!!! Reinfeldt får vara huvudnumret!!!:-)

För Sverige i tiden!!! Som vår gamla goa kung skulle ha sagt:)

Vad anser du?

Moderaterna hotar dissidenter med uteslutning ur partiet

Uteslut Ja-sägarna istället!!

Detta hittade jag på en annan persons blogg idag (http://www.metrobloggen.se/ankungen) detta var ju dock igår men jag håller helt klart med: Stå upp och visa att du inte accepterar massavlysning!!!

Inget mer EM för Sverige

Och med tanke på hur jävla dåligt vi spelade igår så förtjänade vi inte att gå vidare... är riktigt besviken på det svenska landslaget, man fick verkligen känslan av att spelarna inte ville gå vidare. För ett lag som verkligen vill gå vidare spelar absolut inte så som Sverige gjorde igår. I båda halvlekarna dessutom!! Nej nu håller jag på Holland i EM, jag hoppas och tror det kommer gå bra för dem:) Det hjälpte ju inte att jag hade köpt en "Sverige Polkagris" som stöd till laget haha. Vi stannade nämligen till i Gränna i går på hemvägen och då måste man ju bara inhandla lite polkagrisar. Vad passar bättre än en blå/gul randig gris när det är EM i fotboll och Sverige spelar?:-) Ajja nu ska jag ta tag i all brote som står överallt i lägenheten:P Kassar, papper, disk etc.. kvittar ju hur ofta man städar det blir ändå stökigt i lägenheten..

Förresten så har vi fått hem vaggan nu!!! En vagga som Pontus morfar har snickrat till sina barnbarn och nu blir den säng till hans barnbarns barn:) Tyvärr är han inte i livet och får träffa lilla bebisen, men han är säkert med ändå på sitt egna sätt hihi:P Vi har även tagit upp vagnen så nu står den inne i mitt dressing roomet. Ska bädda och göra fint i dem båda två. Kommer bli som när man var liten och bäddade i dockvagnen haha. Fast denna gång kommer det bli mer speciellt:-) Hoppas att den lilla/lille har det bra inne i magen och att han eller hon vill titta ut snart!! Jag SKA köpa batterier i dag så jag kan ta bild på vaggan och det och visa er!! Måste bara komma ihåg det!!

18 juni 2008

Ute i skogen

Sitter jag i ett lite hus haha. Med andra ord så är jag ute hos svärföräldrarna som bor mitt ute på vischan:P Har varit en intensiv dag..vaknade som sagt tidigt och sen har det gott i ett. Åkte först till Boxholm och hämtade upp Maria samt lämnade av Poker hos mina snälla föräldrar!! som ställde upp som hundvakt andra dagen på raken, vilket jag är mycket tacksam över:) Sen in till Tranås igen och hämta upp Emme och därefter åkte vi till Jönköping. Blev en lyckad dag, tre par nya skor fick följa med hem:) Asså jag måste ta och börja rensa ut bland alla skor..men det är ju såå svårt!! Hatar att slänga saker och fram för allt skor. Jag kan bara inte motstå ett par snygga skor som dessutom är billiga, det går bara inte ju:D Min plan var även att köpa batterier till min kamera men icke sa nicke..det glömde jag ju naturligtvis helt bort. Oj vad mycket klockan är nu ser jag. Matchen börjar ju snart. Jag får skriva mer senare..Nu blir det GO SVERIGE!!!!

Mulen morgon

Är ju uppe riktigt tidigt idag också, herregud så hurtig jag kan vara ibland:) Pontus försov sig idag så jag vaknade av att han skrek och svor när han såg vad klockan var:S Ja herregud det är inte roligt att var i närheten av honom då, snacka om dåligt morgonhumör:) Ska försöka hinna gå en liten längre sväng med Poker nu innan han ska vara i Boxholm idag. Emme, jag och Maria ska ta en tripp till Jönköping. Ska även plocka upp Maria i Boxholm och sen bär det av neråt i landet.. Pontus provade förresten kläderna i gårkväll när han kom hem och allting passade!! Det kändes rätt skönt.. Det jag köpte var en skjorta, två t-shirtar och två par "trekvarts" byxor (såna som slutar vid knänna:P). Ska ta en titt på internetbanken nu och se hur mycket jag egentligen handlade för igår. Ska ligga lite lågt med handlandet idag tror jag, har shoppat så det räcker för ett tag nu haha:-)

17 juni 2008

300

Detta blir mitt 300:rade inlägg i min lilla blogg:-) Tänk om man skulle ta och läsa igenom allt som man skrivit någongång..haha nae fy skulle nog ta ett tag. I och för sig kan jag ju sysselsätta mig med det under tiden jag väntar på att min ängel ska titta ut från magen:-) Det är ju några dagar kvar.. men det bra är att det är mindre än fyrtio dagar kvar nu, det går ju åt rätt håll haha:)

Usch är fortfarande lika seg i kroppen fast jag inte gjort ett skit denna kväll.. så är det att vara gravid hihi. Pontus har åkt iväg för att spela lite fotboll tillsammans med några till, hade ju varit lite träligt för honom om han varit själv:P Haha är lite trött märker jag. Hittade en bra hemsida för unga föräldrar som jag kan tipsa om: www.ungamammor.com alltid trevligt att kunna träffa lite annat folk som är i ens engen ålder och också ska ha en bebis:) Vet inte vad jag ska skriva mer här.. Var inget bra på tv:n så jag tänkte jag kunde blogga lite. Men jag märker att jag inte har något vettigt att skriva så jag ska ta och hoppa in i duchen istället. Bebisen har börjat sparka en massa nu och då brukar det vara skönt att ta en varm dusch så den lugnar ner sig lite där inne:-)

Hemma och trött

Haha jobbigt att vara på stan med den stora magen i vädret:) Idag var det en till som frågade om jag skulle ha tvillingar..hmm funderar på att trycka upp en tröja dör det står: "Ja jag vet att min mage är stor men det är endast EN bebis i den som är beräknad till 27 juli" eller något liknade haha. Folk i allmänhet tror ju att jag ska föda i morgon ju..om det ändå hade varit så lyxigt:-)
Hannah och jag hade det annars riktigt trevligt i Linköping, blev en del shopping och skratt. Köpte lite kläder till Pontus då han typ inte har något vettigt att ta på sig..Killar asså, kommer jag hem och visar upp vad jag har köpt för snyggt till honom och vad får man för kommentar liksom: Ja det var ju fint. Åhh kan du inte dölja din lycka liite mer!! Jag hade blivit helt till mig om någon kommit hem och köpt en massa fint till mig:-) Jaja vad ska man gör åt dem haha. Blev två klänningar till mig också, fast nu får jag inte köpa fler klänningar har ju köpt nio klänningar på mindre än en vecka ju:P Och självklart blev det ju ett par skor också, man kan inte åka och shoppa utan att komma hem med ett par skor om man är som jag. Tyvärr kan jag inga bilder lägga upp på mina fynd då jag självklart glömde köpa batterier till min kamera..Hannah då du måste påminna mig om sådana saker!!:) Ska ta och göra mig lite soppa nu och sen sätta mig framför tv:n ett slag..är som sagt lite trött i kroppen efter allt spring på stan.

Uppe med tuppen:-)

Här sitter jag och äter frukost redan haha. Ska försöka dra på mig lite kläder och makeup snart och sen bär det av till Boxholm och sedan Linköping tillsammans med Hannah. Så nu vet ni det;) Är skittrött så jag ska försöka ta lite kallt vatten i ansiktet för att se om det hjälper, är ju inte van att gå upp start efter klockan 6..Drömde i natt attvi hade fått våran bebis!! En liten tjej blev det då, kanske betyder det att det är en tös som ligger i min mage vem vet hihi:P men vad tomt det kändes när man vaknade och insåg att man ingen gullig lite bebis hade brevid sig...Herregud kan inte tiden gå fortare?!!! Läntar sååå mycket!!!!!!!!!! Men nu är det "bara" 39 dagar kvar.

Nu måste jag slita mig från datorn, men jag skriver säkert mer här ikväll:)

16 juni 2008

En liten tår trillar ner för min kind

När jag ser på sista avsnittet av den absolut bästa serie som någonsin gjorts: "Vänner". Kanal 5 sände det sista avsnittet nu ikväll och fy så sorligt det är!! Älskar att sitta och kolla igenom alla dvdboxarna med "vänner" avsnitt men det absolut sista avsnittet brukar jag försöka undvika att se på för ofta. Jag brukar aldrig gråta när jag kollar på tv/film eller läser något sorligt..kanske har hänt någon enstaka gång men inte mer. Malin brukar kalla mig känslokall, men det tycker jag är att ta i haha:-) Men när de sände sista avsnittet av "vänner" 2005 så kunde inte ens jag hålla mig, jag får som rysningar över hela kroppen...Jag verkligen ÄLSKAR denna tv-serie, och det är jag ju inte ensam om att göra precis:-) Nae nu måste jag nog ta och kolla på några gamla avsnitt igen. "Vänner" avsnitten kan man aldrig se för många gånger, man tröttar aldrig fast man kan nästan alla repliker:)

Haha goa norrmän

Jag var ute med Poker på en liten promenad förut och passade på att gå i genom bostadsområdet som ligger precis här brevid. Det är ett område med bostadrätts lägenheter som ägs av några norrmän och det verkar som om det bara bor norrmän där också för vart man än gick där inne så hörde man norska från alla håll:-) Lite små roligt kändes ju nästan som man var utomlands.. antingen som om man var på resa genom Norge eller att man helt enkelt hamnat på en charterresa tillsammans med en massa norrmän haha:) Lite små trevligt när man hör annat en svenska som man hör överallt annars. I ett annat hus här borta så bor det amerikaner med en massa barn, tror de är tio stycken.. så det är rätt ofta man hör barn som springer omkring och pratar dryg engelska, låter typ som om de är från Texas eller nåt:P Tycker ju i och för sig att all amerikanska låter dryg och kaxig när amerikaner pratar.

Nu ska jag försöka komma på något gott att laga till middag, Pontus slutar ju snart så det är nog dags att jag börjar laga till något:-)

Bebisen mår prima!!

Kom just tillbaka från barnmorskan och allt visade sig vara kanoners med vår lilla ängel i magen!! Känns såå skönt att veta att allting är som det ska vara där inne:-) Nu mer rör sig bebisen som en liten studdsboll där inne om dagarna jag känner av den jätteofta om man jämnför med tidigare. Så när det går perioder då jag inte känner av den så mycket så börjar ju jag få för mig en massa saker...usch jag tänker alldeles förmycket ibland haha. Inatt drömde jag förresten världens mardröm!! Hannah och jag var tillbaka i skolan för att ha matteprov, ve och fasa!!! Hatar matte mer än någonting annat på denna vår jord, kanske kan ha att göra med att jag inte var något vidare på det haha. Men jag är sååååå stolt över att jag klarat av både Matte A och B kurserna med godkänt betyg:-) Men i min dröm var det inte bara matteprovet som var det hemska utan att vi skulle skriva det för vår hatlärare nummer 1 till råga på allt.. nej usch vilka hemska drömmar man kan ha ibland:)


Denna bild får mig att må så bra av vetskapen om att jag aldrig mer behöver läsa matte:-)

Gamla inlägg

Satt och slöade igenom och läste en massa äldre inlägg som jag skrivit. Bla ett som handlade om "En fyra för tre", en asrolig tv-serie som gick på fyran för en massa år sedan:P Då hittade jag en massa kommentarer till detta inlägg som jag missat..men hur som helst så tipsades det om att "En fyra för tre" kommer ut på dvdbox nu i juni!!! Lyckan är total för Sofie!! Fort in på ginza och förbokade ett exemplar som släpps den 25 juni:-) Måste ju bara tacka för tipset för jag hade verkligen ingen anning om att den skulle komma ut på dvd nämligen:P Ååh vad jag längtar nu!! Även om jag typ har sett några av säsongerna då Pontus var snäll och laddade ner dem till mig för inte så länge sedan, men jag menar en sådan kultserie måste man ju bara ha på dvdbox!! Typ som Hannah och hennes Beverly Hills 902 10:)

Jordgubbar med mjölk

Det skulle kunna vara en nyttigt frukost men jag tvivlar på att min tallrik med jordgubbar å mjölk e det, jag har nämligen haft i typ ett ton socker haha:) Jordgubbarna var liite sura om jag säger så...

Idag ska jag göra mig klar och gå med Pokerfejs och sen bär det av till barnmorskan för kontroll. Fasiken vad fort tiden går, känns som det var igår man var där men ändå så har det hunnit gå tre veckor sen sist. Ska även börja gå dit oftare nu med tätare besök så då kommer det ju säkert kännas som man bor där haha:-) Nu är jag inne i gravititets vecka 35, fatta 35!!! nu är det inte lång tid kvar, hoppas jag!! Jag är ju bombsäker på att jag får gå över tiden, typ in i augusti.. hoppas dock att jag har fel. Om bebisen nu skulle komma den 27 juli (läst någonstans att endast 5% av alla barn föds på det exakt beräknade datumet) och det skulle bli en tjej så tycker Pontus att vi ska döpa henne till Martha:P Dels hette ju min farmor det och sen har hon namnsdag då..hmm skulle ta mig fan inte förvåna mig om det blir en liten tjeja som dyker upp då:-) Pontus och hans tantnamn... men vi får väl se vad det blir haha. Stella är fortfarande mitt favorit namn om det blir en tös. Är det nån annan som haft samma problem som oss, att man absolut inte kan enas om några namn?

Nepp nu ska jag ta och klä på mig och sen gå på en liten promenix:-)

15 juni 2008

Ny städat och fint

Denna morgon/förmiddag har ägnats åt storstädning av lägenheten, och såå fint som det blev sen då:-) haha Ska åka ner till ICA och handla lite också så att kylen slipper stå där och eka tomt.. Pontus och jag fick på något "tråkigt" program på SVT nu när vi satt och slö kollade på TV. En som stod och föreläste om någonting, hur intressant brukar dessa program vara? Men detta var riktigt intressant, tyvärr kom vi in mitt i föreläsningen så jag ska försöka se om jag kan hitta det på nätet så man kan få se hela. Han som pratade hette Fredrik Hären, tror han stavade så iaf:P Han hade blivit vald till årets talare 2007-08 och han pratade om hur insnöade vi i västvärlden är i just det som har med västvärlden att göra..lite svårt att förklara men ett exempel han sa var hur svenskmedia lägger ner massa tid och utrymme åt det amerikanska valet redan 1 och 1/2 år innan det ska äga rum. Medans knappt någon svensk vet hur det gick i det indiska valet som ägde rum förra veckan, vad heter egentligen den kvinnliga premierministern i Indien som blivit så omskriven? (dock inte här i västvärlden då) Ingen i publiken hade en anning...Iaf det var jätteintressant så jag hoppas jag kan hitta det på nätet någonstans. Nepp nu ska jag ta och dra mig till ICA:-)

Förresten, jag får ju inte glömma att nämna Sveriges förlust igår mot Spanien..trodde att det skulle kunna bli oavgjort (även innan matchen) men men allt kan hända i fotboll det är bara att ta nya tag så att vi kan vinna mot Ryssland på onsdag..Måste bara fråga också är det någon mer än jag som stör sig på Tv4:as "experter och kommentatorer"? Fy så jävla jobbiga de är..Robert Perlskog och Ekwall leder ju helt klart när det gäller att vara jobbigast i tv rutan förtillfället...Finns det några bättre kommentatorer än Lasse Granqvist och Niclas Wikegård? Tänk er de två ihop, sicket par haha:) Nej nu måste jag åka ciao!!!


Wikegård + Granqvist =Sant?

14 juni 2008

Blonda slingor

Nu sitter jag med färg i skallen, min kära pojkvän har varit såå hjälpsam och slängt i lite blonda slingor i mitt hår. Började nämligen få en ful utväxt så lite ljusa slingor satt verkligen på sin plats haha:-) Får se hur resultatet blir snart..Pontus har hjälp mig tidigare med färgning av håret och då har det blivit jättebra resultat, noggrann är han iaf när han grejar med mitt håret.P Kanske blir det en favortit i repris, "förtidig utväxt" eller vad tror du Hannah?:-) Haha lite internet skämt...

Vad händer annars idag då? Jag ska snart iväg på studentfirande av Henke. Så jag bör nog rör på mitt asle snart hihi seg som jag alltid är.. Sen så spelar ju Sverige ikväll och det får man ju bara inte missa!! Såg på Frankrike-Holland matchen igår och fy fan vilken rolig match det var att se, massa mål plus att Frankrike fick stryck kan det bli bättre? Hela EM går ut på att slå ut Frankrike, Italien och Tyskland ur mästerskapet;) Är alltid så kul när stora nationer får stryck av små uppstickare...Holland är kanske ingen uppstickare på så sätt men de är en jävligt bra fotbollsnation som förtjänar att gå långt tycker jag:) Nej nu måste jag ta och göra något så jag blir klart snart..färgen ska sköljas ur om fem minuter

See you later

13 juni 2008

Klänningarna, och bilderna de är ju som de är:P

En vit prickig svart klänning
Haha var ju bara tvungen att ha denna " Mammaklänninga á la Gwen Stefani"
En brun enkel klänning
Min favorit:-)
Denna ska jag nog ha på mig imorgon när vi ska på studentfirande:)

Denna klänning har jag kollat på enda sedan den kom ut i butiken och nu är den äntligen min:-)

Hundägare asså...

Fan så jäkla irriterad jag blir på alla tranåsbor som är hundägare, de har verkligen inget "vett och etikett" när det gäller att mötas med hundar på gångbanor och liknande... dessutom måste de ju bara påpeka om man säger eller gör något mot sin egen hund som inte passar dem!! Jag skulle aldrig gå fram och tillrätta visa en annan hundägare så länge den inte misshandlar eller gör något annat dumt mot hunden. Som nu när jag är ute och går, höggravid och inte speciellt stark i armarna förtillfället, så går jag på en smal gångstig med Poker och då kommer det en jävla kärring med sin hund bakom oss och gör verkligen allt för att komma i kapp oss. Poker blir ju helvild när han ser en annan hund som bara kommer närmare och närmare honom och jag som bara hänger i kopplet och försöker hålla emot. När sen kärringen kommer ikapp oss så stannar hon och blänger på mig som har fullt upp med att hålla i Poker och säger: Så där ska man inte göra när hunden drar i kopplet!! Skaffa en mindre hund om du inte orkar hålla emot en sådan stor hund som den där!

Fy fan vad arg jag blev!!!!! Min hund är stark när han vill men han är som oftast väluppfostrad och brukar inte bry sig om andra hundar (eller människor), om de nu då inte kommer springande ikapp en bakifrån bara för att gå en meter ifrån honom. Då kan det ju hända att han blir liite väl intresserad av den andra hunden, konstigt menar jag... och det är inte första gången liknade saker händer när jag är ute och går här i Tranås med Poker. Hundägare som tror sig veta bäst om hur man ska hantera andras hundar, hundägare som låter sina löptikar gå lösa och sen skälla på en (hundägaren asså) när man kommer för nära med sin hanhund, hundägare som inte har vett att vika av vid en annan stig/väg när man får möte på världens smalaste väg och de ser att en annan har fullt upp med sin hund, nej man bara måste ju bara mötas och sen bli helt chockade över att deras hund vill hälsa på mötandes hund etc..alla dessa typer av hundägare finner du i Tranås. Bara som en liten upplysning till alla er andra:)

Fan ska nog ta och skriva en arg insändare i tidningen haha, tantvarning or what?:-)

Massa klänningar

Oj vad jag inte bloggade så bra igår haha:P Orkade fan inte sitta vid datorn igår..inte ofta men ibland händer det att man bara skiter i att gå in på alla hemsidor /bloggar som man alltid bara MÅSTE kolla in innan man kan göra något annnat haha:) Iaf så var jag en sväng på Lindex igår, fick ett sms om att deras rea skulle börja så en liten titt skulle ju inte skada tänkte jag..det blev sju klänningar som jag kom ut med, oops.. men det är lite kul när man kan köpa klänningar i xs-s som jag kan ha när jag är i åttonde månaden. Vet ju inte hur de kommer sitta på mig sen när jag är 15 kilo mindre igen, men jag har ju alltid min fina symaskin att ta till då;-) Dessutom så har jag blivit helt såld på klänningar!! Jag verkligen ÄLSKAR klänningar, finns ju inget bättre plagg en klänningar:)

Idag vaknade jag förresten av att telefonen ringde. Det var min handledare på arbetsförmedlingen som ringde och kollade läget. Ja vad ska jag säga liksom: Jo jag är fortfarande gravid och det är fortfarande ingen som vill anställa en tjugoårig höggravid tjej..Det var ju ingen som ville anställa mig innan jag blev "på tjocken" så varför skulle någon vilja göra det nu? Blir såå trött ibland.. sen frågade han om vad jag hade för ersättning nu när jag gick hemma och jag har verkligen INGEN ersättning alls... har ansökt om typ allt jag kan ansöka om: Bostadsbidrag, A-kassa och alfakassan etc. men inget har jag visst rätt till att få. Min handledare sa att jag kunde ju ansöka om att få havandeskapspenning men då måste jag ha ett läkarintyg på att min graviditet gör att jag hindras från att kunna söka arbete och med tanke på min tur hittills när det gäller sånt så tvivlar jag ju starkt på att jag skulle få något....Hör och häpna så är det den nya regeringen (var det inte det nya arbetarpartiet?, tilllåt mig asgarva!!!) som har stramat åt reglerna så hårt när det gäller att kunna få bidrag..Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag hatar verkligen vår nya regering!!!!!!!!!!!!!! Min gamla klasskompis Jackie sa alltid att hata är ett stark ord och att man ska tänka sig för i vilka sammanhang som man använder det i..men jag tycker verkligen att ordet hata passar in i den ovanstående meningen:)

Nu ska jag sluta beklaga mig:P men visst är livet bra surt ibland...Jag ska nu försöka ta lite vettiga bilder på mina vackra klänningar så jag kan lägga ut dem här:-) Så uppdatering kommer snart haha.'

Politiker som är helt ute och svävar i det blå...

12 juni 2008

Pillerknarkare haha:-)

Jaha vad ska man göra av denna dagen då? Sov lite längre idag än vad jag brukar göra..Poker måste vara trött han också för han brukar aldrig tillåta att matte ligger och sover så länge:P Ätit frukost nu samt proppat i mig tabletterna som jag var så duktig och hämtade ut på apoteket igår..fan 400 kronor gick det på. Det är inte roligt att shoppa loss på apoteket haha. Det måste sett lite roligt ut när jag kom och gick med en flaska whisky (som jag köpt till Pontus) i ena handen och en apoteket kasse i andra, vaddå hem och ha det skoj haha:-)
Skulle vilja dra in till Linköping och hitta på något skoj idag, skopunkten lockar ju alltid. Men jag vet inte..Poker kan ju inte vara själv hemma hela dagen och i Boxholm kan han inte vara då alla jobbar:P Skit det är ibland.. Får se hur det blir ska först och främst gå på en promenad med min älsklings hund;) Igår hade Poker och Äzca badat i ett illaluktade kärr när Pontus och Krille gick på promenad med dem..och han luktar fortfarande illa!! Fast han är både duchad och badad, sicka äckel hundar:-) Oj vad bebisen sparkar i magen nu!, den vill nog också gå på promenad så det är bäst jag rör på mitt feta asle och går ut nu hihi.

11 juni 2008

Amerikaner och deras bilar

Jag är inte så jätteinsatt i det här med miljöfrågor och växthuseffekten precis men till och med jag reagerar ju när man ser en bild på Hilary Duff brevid sin bil. Det första jag tänkte när jag såg bilden var: Hur fan når denna lilla tjej ner till pedalerna i denna jättebil? Och det andra jag tänkte, hur nödvändigt/miljövänligt är det att köra runt i sådana jättebilar egentligen? Volvo är ju småbilar jämnfört med såna som denna... Malin som var i San Fransico i några veckor för ett tag sedan sa att hon blivit helt förbluffad av hur jättestora (inte stora utan JÄTTESTORA) alla bilarna var där borta. Och så är det vi i Sverige som ska ha skyhöga bensinskatter etc som straff för vår bilkörning..borde inte också USA ta sitt ansvar när det gäller det här med bilar och miljö?

Hannah då:P

Nu har du gett mig Martin Stenmarck abstinens!! Fan vad roligt det var när vi såg honom på Mjölby station/i Linköping:-) Nu ska jag sätta på (inte misstolka Hannah) Martin Stenmarck på högsta volym och ta tag i den där jäklans diskhögen som aldrig minskar av sig självt...

Martin på Mjölbystation
(Sofie skriker, Hannah tar kortet haha:-)

Min nya skor

Köpte ett par nya skor på rea igår, visst e de fina? Har blivit helt såld på tygskor och ballerinaskor..Känner mig inte så jättebekväm i högklackat nu i åttonde månaden:P Och då är det ju roligt att det finns så många snygga "fotvänligaskor":)

Dessa vita köpte jag igår, de röda kunde jag inte låta bli att handla förra veckan:)

Skolavslutning

Nu har lilla lillebror slutat 9:an:-) Herregud när man satt där i kyrkan och kollade så kändes det som det var igår man själv slutade grundskolan... tänk vad fort tiden går, redan ett år sedan man tog studenten. Vad mycket som har hunnit hända sedan dess. Jag har hunnit flytta ihop med pojkvännen, inte bara en utan två gånger. Vi har skaffat hund ihop och som om inte det vore nog så blir vi snart föräldrar till våran älskade lilla bebis:) Herregud vad tiden går fort asså..eller är det bara jag som känner så?

Skolavslutningen idag var iallafall helt okej..dock höll jag på att svimma av värmeslag inne i kyrkan, fanns ju inga sittplatser kvar när vi kom in där och tro inte att girriga boxholmare lämnar ifrån sig sina sittplatser till en höggravid svimmfärdig tjej:P Efter att en massa personer hållt tal (bla Hannahs far, som iaf var ärlig och sa att talet inte skulle vara roligt. Alla andra verkade nämligen tro att det de stod och sa var skitkul men det var mest sorligt att de själva trodde det...haha) och några sjungit så var det betygs utdelning och sen utgång ur kyrkan. Ååh shit vad kallt det var när vi kom ut!! Inne höll man på att svettas ihjäl och ute höll man på att blåsa bort:)
Måste ju även nämna att idag så förlorade jag min "systemetoskuld" haha. Har varit tjugo rätt länge nu utan att varit inne där. Känner ju inte ett så stort behov av alkohol nu när jag är gravid men ändå.. Jag köpte en flaska Whisky till Pontus som jag tyckte han kunde få, snäll jag är:-) De har ju även gjort om systemet i Boxholm till självplock och det är ju alltid lite skoj att gå och plocka till sig själv det man vill ha:P Nu ska jag ta och kola lite på "Joey" och "Unga mödrar" innan jag tar tag i disken som håller på att ta över hela köket hihi:-)

Snygg min Erik:-) Som är såå stilig i kavaj och skjorta!!

Kommisarien i Jookmook

Han heter Karl-Erik Bröst!!! Haha så jäkla roligt namn, Bröst!!! Fick på nyheterna nu på morgonen och satt och skrattade jättelänge när Karl-Erik Bröst kom upp i rutan:-) Pontus tyckte inte det var lika roligt..sicken tråkmåns:P Tänk när Karl-Erik Bröst är utomlands då blir han ju Karl-Erik Boobs haha:-)

10 juni 2008

Sverige-Grekland

Nu har jag och Pontus ätit jordgubbar med mjölk, finns det något godare?:-) Jag skulle fasiken kunna leva på det hela sommaren tror jag, det och färskpotatis haha. Har varit hos Emme idag det var riktigt trevlig..Malin var där också och jädrar vad skratt det blev, vi hittade en massa gamla saker som vi skrivit när vi var små/mindre.. typ gamla böcker som vi gjort roliga anteckningar i och likande..svårt att förklara men det är verkligen roligt när man hittar massa gamla saker som man sparat sen man var liten:) Därefter tog jag en sväng till ICA och handlade lite varor och nu ska jag kolla in Sverige mot Grekland..GO SWEDEN!!!!

Förresten tror ni jag kom iväg till apoteket tidigare? Nej självklart inte..måste ta tag i det imorgon..ska även in till Boxholm då och se när lillebror Erik slutar nian:) Får gå upp tidigt imorgon!! usch ser inte fram emot det men vad gör man inte för familjen haha:-) Nepp nu är det match som gäller!!
Sverige Sverige Sverige Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ett litet inlägg:-)

Hmm det verkar som om solen inte vill titta förbi idag, hela himmelen är full av moln och det blåser rätt så mycket ute nu..inte mig emot då jag mest har lidit i värmen än kunnat njuta av den:P Men visst är det alltid roligt med lite sol:) Ska försöka orka traska ner till Pontus jobb snart med hunden och hämta bilen som han tog dit i morse. Han har cykeln stående där sen igår då jag hämtade honom när vi skulle till Eksjö så han tog bilen till jobbet imorse så han skulle slippa gå, latmask haha...Ska träffa Emme och Malin i eftermiddag också annars så har jag inget planerat alls denna dag. Eller jo, jag MÅSTE åka till apoteket och hämta ut ett recept samt köpa fler järntabletter som tagit slut..ahh hatar att åka till apoteket alltid fullt med massa tjuriga kärringar som trängs och ska komma först i kön:P Haha så kommer ju säkert jag också bli när jag bli gammal men ändå;)

09 juni 2008

Bilder från helgen som varit

Poker åker liten motorbåt för första gången, eller andra var det nog när denna bild togs:P Han tyckte det var jätte skoj att försöka fånga vågorna:)
Vädret var som ni säkert redan visste kanoners:-)
Vi skulle även bogsera hem Robins vackra träbåt "Gunsan" som slutade fungera när Robin skulle köra hem henne dagen innan, det gick så där i början..Den lilla motorbåten orkade inte riktig med att dra en så mycket större båt som "Gunsan".
Men som tur var kom svärföräldrarna förbi med deras fina, och lite större båt, White lady som tog alla båtarna på släpp..

Vi skulle även hjälpa till att lägga i en bojtungd i sjön till "Gunsan"..en 800 kilo tung betongklump är inte så lätt att flytta på..
Men efter lite pyssel så kom den till slut på plats mitt ute i sjön
Innan vi hade fått i bojtungden så låg "Gunsan" bara fast ankrad vilket hon visst inte tyckte om för hon åkte längre och längre bort ute i sjön..så Pontus provad om man kunde bogsera henne med en liten roddbåt och det gick haha:) fast han var rätt trött efteråt.
Här sitter vi allihopa nere vid strandkanten av huset och äter gott:)
Liten vattenskidåkning blev det också, dock inte för mig men jag längtar till nästa sommar då jag också får prova på!! Här är det Robin som åker efter båten..