13 juni 2008

Massa klänningar

Oj vad jag inte bloggade så bra igår haha:P Orkade fan inte sitta vid datorn igår..inte ofta men ibland händer det att man bara skiter i att gå in på alla hemsidor /bloggar som man alltid bara MÅSTE kolla in innan man kan göra något annnat haha:) Iaf så var jag en sväng på Lindex igår, fick ett sms om att deras rea skulle börja så en liten titt skulle ju inte skada tänkte jag..det blev sju klänningar som jag kom ut med, oops.. men det är lite kul när man kan köpa klänningar i xs-s som jag kan ha när jag är i åttonde månaden. Vet ju inte hur de kommer sitta på mig sen när jag är 15 kilo mindre igen, men jag har ju alltid min fina symaskin att ta till då;-) Dessutom så har jag blivit helt såld på klänningar!! Jag verkligen ÄLSKAR klänningar, finns ju inget bättre plagg en klänningar:)

Idag vaknade jag förresten av att telefonen ringde. Det var min handledare på arbetsförmedlingen som ringde och kollade läget. Ja vad ska jag säga liksom: Jo jag är fortfarande gravid och det är fortfarande ingen som vill anställa en tjugoårig höggravid tjej..Det var ju ingen som ville anställa mig innan jag blev "på tjocken" så varför skulle någon vilja göra det nu? Blir såå trött ibland.. sen frågade han om vad jag hade för ersättning nu när jag gick hemma och jag har verkligen INGEN ersättning alls... har ansökt om typ allt jag kan ansöka om: Bostadsbidrag, A-kassa och alfakassan etc. men inget har jag visst rätt till att få. Min handledare sa att jag kunde ju ansöka om att få havandeskapspenning men då måste jag ha ett läkarintyg på att min graviditet gör att jag hindras från att kunna söka arbete och med tanke på min tur hittills när det gäller sånt så tvivlar jag ju starkt på att jag skulle få något....Hör och häpna så är det den nya regeringen (var det inte det nya arbetarpartiet?, tilllåt mig asgarva!!!) som har stramat åt reglerna så hårt när det gäller att kunna få bidrag..Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag hatar verkligen vår nya regering!!!!!!!!!!!!!! Min gamla klasskompis Jackie sa alltid att hata är ett stark ord och att man ska tänka sig för i vilka sammanhang som man använder det i..men jag tycker verkligen att ordet hata passar in i den ovanstående meningen:)

Nu ska jag sluta beklaga mig:P men visst är livet bra surt ibland...Jag ska nu försöka ta lite vettiga bilder på mina vackra klänningar så jag kan lägga ut dem här:-) Så uppdatering kommer snart haha.'

Politiker som är helt ute och svävar i det blå...

Inga kommentarer: