22 juni 2008

Äkta svensk midsommar, or what?

Fy vad less man blir på att det ALLTID ska vara dåligt väder när vi ska fira midsommar här i Sverige!! Pontus hade på förslag att nästa år firar vi midsommar en helg när det är bra väder istället för att sitta i regnet som man gör varje år annars:P

Vi har som sagt varit ute på sjön och vi hade ju lite otur med det mesta om man säger så..vädret var ju ingen hit. Blåste mest hela tiden samt regnade, ibland dök solen upp för att sedan försvinna lika snabbt igen..Innan vi kom iväg i fredags så fick Krille och Pontus greja med sin lilla motorbåt som inte ville fungera. Efter några timmar så kom vi tillslut iväg iaf. Det var Jag, Pontus och hans föräldrar plus de tre hundarna:) Poker,Äzca och Obelix.. Krille kom ut dagen efter till oss andra. Det positiva med att det var dåligt väder var att vi kunde lägga intill vid "Grytön". Där är det i stort sätt är omöjligt att kunna komma intill annars då det är ett väldigt populärt ställe att vara på:P På kvällen kom Robin och Lollo ut i sin båt och höll oss sällskap:) Midsommar maten fick vi äta nere i båten då det spöregnade på oss...:( Lollo hade bakat världens goaste jordgubbstårta så det vägde NÄSTAN upp det dåliga vädret haha:P På natten kunde jag knappt sova alls då jag låg och vred mig hela tiden och fick gå upp på toan en gång i timmen.. fick även så kallade förvärkar vilket inte var så skoj då det kändes som om magen skulle spricka på mig.

Midsommardagen spenderade vi med fiske, läsa ut böcker 0ch spela kort (Jag vann såå överlägset haha). På kvällen var det faktiskt uppehåll så vi kunde sitta på land och grilla över öppen eld. Hundarna hade det roligt de också då de hittade bajs (människo inte djur bajs) som de smaskade i sig, fyyyyy sååååå äckligt!!!!! jävla tyskar som inte kan gräva ner sin skit efter sig utan bara slänger toapapper och bajs omkring sig på hela ön (allt detta enligt Pontus som inte alls har några fördomar mot tyskar utan han VET att det är så:).. det blev till att skölja rent munarna på dem ialla fall haha:-) Idag när vi skulle åka hem så ville inte motorn starta så Robin fick bogsera hem oss i spöregn till Asbybrygga, skönt att vi kom fram tillslut iaf efter många motgångar denna midsommar helg.. Och just det ja, toan slutade fungera ett tag efter att Pontus varit och skitit och inte kunde spola ner det, behöver jag säga att det luktade apa i hela båten? usch... Men nu sitter jag hos svärföräldrarna igen och ska snart åka hem. Pontus ska bara träna rodd innan men sen bär det av till Tranås:-) Har fortfarande inte köpt batterier till min kamera men jag tog några få bilder med svärmor Gunillas (haha låter så kul att skriva svärföräldrar etc.:) kamera så jag ska lägga ut några bilder där ifrån nu..men det blir i ett eget inlägg över:-)

Inga kommentarer: