09 juni 2008

Bilder från helgen som varit

Poker åker liten motorbåt för första gången, eller andra var det nog när denna bild togs:P Han tyckte det var jätte skoj att försöka fånga vågorna:)
Vädret var som ni säkert redan visste kanoners:-)
Vi skulle även bogsera hem Robins vackra träbåt "Gunsan" som slutade fungera när Robin skulle köra hem henne dagen innan, det gick så där i början..Den lilla motorbåten orkade inte riktig med att dra en så mycket större båt som "Gunsan".
Men som tur var kom svärföräldrarna förbi med deras fina, och lite större båt, White lady som tog alla båtarna på släpp..

Vi skulle även hjälpa till att lägga i en bojtungd i sjön till "Gunsan"..en 800 kilo tung betongklump är inte så lätt att flytta på..
Men efter lite pyssel så kom den till slut på plats mitt ute i sjön
Innan vi hade fått i bojtungden så låg "Gunsan" bara fast ankrad vilket hon visst inte tyckte om för hon åkte längre och längre bort ute i sjön..så Pontus provad om man kunde bogsera henne med en liten roddbåt och det gick haha:) fast han var rätt trött efteråt.
Här sitter vi allihopa nere vid strandkanten av huset och äter gott:)
Liten vattenskidåkning blev det också, dock inte för mig men jag längtar till nästa sommar då jag också får prova på!! Här är det Robin som åker efter båten..

1 kommentar:

Hannah sa...

Med tanke på Pontus idéer, är ni säkra på attt det inte ligger nån i bojtyngden? :P