11 juni 2008

Skolavslutning

Nu har lilla lillebror slutat 9:an:-) Herregud när man satt där i kyrkan och kollade så kändes det som det var igår man själv slutade grundskolan... tänk vad fort tiden går, redan ett år sedan man tog studenten. Vad mycket som har hunnit hända sedan dess. Jag har hunnit flytta ihop med pojkvännen, inte bara en utan två gånger. Vi har skaffat hund ihop och som om inte det vore nog så blir vi snart föräldrar till våran älskade lilla bebis:) Herregud vad tiden går fort asså..eller är det bara jag som känner så?

Skolavslutningen idag var iallafall helt okej..dock höll jag på att svimma av värmeslag inne i kyrkan, fanns ju inga sittplatser kvar när vi kom in där och tro inte att girriga boxholmare lämnar ifrån sig sina sittplatser till en höggravid svimmfärdig tjej:P Efter att en massa personer hållt tal (bla Hannahs far, som iaf var ärlig och sa att talet inte skulle vara roligt. Alla andra verkade nämligen tro att det de stod och sa var skitkul men det var mest sorligt att de själva trodde det...haha) och några sjungit så var det betygs utdelning och sen utgång ur kyrkan. Ååh shit vad kallt det var när vi kom ut!! Inne höll man på att svettas ihjäl och ute höll man på att blåsa bort:)
Måste ju även nämna att idag så förlorade jag min "systemetoskuld" haha. Har varit tjugo rätt länge nu utan att varit inne där. Känner ju inte ett så stort behov av alkohol nu när jag är gravid men ändå.. Jag köpte en flaska Whisky till Pontus som jag tyckte han kunde få, snäll jag är:-) De har ju även gjort om systemet i Boxholm till självplock och det är ju alltid lite skoj att gå och plocka till sig själv det man vill ha:P Nu ska jag ta och kola lite på "Joey" och "Unga mödrar" innan jag tar tag i disken som håller på att ta över hela köket hihi:-)

Snygg min Erik:-) Som är såå stilig i kavaj och skjorta!!

1 kommentar:

Hannah sa...

Hahaha, det var ju tur att han förvarnade er ;)