27 juli 2014

60 års kalas

Igår var vi och firade Pontus morbror Lasse som fyllt 60. Det var ett trevlig kalas. Vi blev bjudna på god mat och fika samt skönsång av flera olika som uppvaktade jubilaren:-)

Barnen underhöll sig i lekparken som låg precis bredvid lokalen vi var i. Det var väldigt varmt igår och extra varmt när man är i en och samma lokal som flera andra och umgås. Så när vi kom hem efter kalaset så åkte vi ihop med Robban, Linus och Linnea och badade. Då hade vädret vänt och det hade blivit svalare plus att det regnade lite och mullrade långt bort på himmelen.

Det var så underbart skönt i vattnet. Ville knappt gå upp. Ett sånt där bad i regnet var längesen jag gjorde sist. När det är varmare i vattnet än i luften och man bara vi ligga kvar där och njuta.

Idag är det mer kalas på programmet. Hugo ska få ha barnkalas för alla sina jämnåriga dagiskamrater som han snart börjar förskoleklass med. Ja nästan alla några ska gå på annat håll sen så då är det ju extra kul att få träffa dem allihopa en sista gång nu innan skolan börjar.

Jag ska ta och kliva upp nu jag och starta denna soliga (tänka sig:-)) söndag.

//Sofie

Inga kommentarer: