17 juli 2014

Ännu en härlig sommardag

Som jag spenderat på jobbet. Men jag slutade skapligt idag så ska inte klaga. Jag har hunnit med att njuta av dagen ändå trots jobb:-)

Hugo och Leah blev kidnappade och ivägförda på hemligt äventyr med farmor och farfar imorse. De har varit iväg nästan hela dagen så vi ska alldeles straxt åka och hämta dem ute hos svärföräldrarna. De skulle bjuda på kaffe klockan sex med så vi har en tid att passa med:-)

Pontus ska träna rodd ikväll där ute med. Jag hade planer på att ta mig en löprunda men det har ju varit så varmt idag! Tänkte tagit en ikväll. Får se om jag hinner det när vi kommer hem sen. Så det inte blir försent jag som ska upp och jobba tidigt imorgon igen. 

Efter jag slutat jobba så åkte Pontus å jag för att hjälpa till och sjösätta "Molly", Krille och Sarahs båt. Jag hjälpte till massor. Jag lekte med Ville i lekparken:-)

Vi fick vänta lite på att Krille och Ville skulle anlända med båten efter traktorn så vi köpte oss varsin glass undertiden. Hann bara börja äta på den innan de kom och Ville nöjt la beslag på min glass. Men sötare glasstjuv får man ju leta efter:-)

Vi följde även med ut på en liten åktur innan vi åkte hem och åt lite. Och snart ska vi som sagt iväg och hämta hem våra små ♥.

Saknar dem då jag inte träffat dem något idag. Får myspysa med dem snart. Eller jag ska göra det vare sig de vill det eller ej:-)

//Sofie

Inga kommentarer: