24 juli 2014

Svettas bort

Varmt är bara förnamnet av hur vädret varit idag. Klarblå himmel och bara en stor sol mitt på den. Här visade termometern 33 grader mitt på dan.

Så vart åkte vi efter jobb och dagis? Till en badplats. Åkte hem till mamma och pappa och badplatsen som ligger precis hemma vid dem. Kul och variera badplatserna lite:-)

Blev även en stopp hemma hos mamma och pappa. Barnen blev erbjudna att sova över där inatt och vara hemma hos dem imorgon istället för på dagis och det tackade de inte nej till. Hugo och Leah lekte affär (sålde körsbär, vinbär och krusbär till överpriser), vi åt pannkakor till kvällsmat och hade det bra i det fina vädret. 

När jag kom hem var jag helt själv. Ingen Pontus eller Poker hemma heller. Jag passade då på att ha lite egentid med tvätten. Och strykbrädan. Japp den dammade jag av för att kunna stryka till gardinerna i vardagsrummet som jag tvättade förra veckan men inte haft någon lust att stryka innan. Man har ju ingen lust alls till och göra saker i den här värmen som inte innefattar att bada:-)

Om jag skulle ta och hänga upp de där gardinerna också så inte de blir liggandes i en vecka till. Bara å sätta igång!

//Sofie

Inga kommentarer: