14 juli 2014

Första jobbdagen efter semestern avklarad!

Och jag överlevde ju! När man väl är på plats igen så känns det knappt som man varit därifrån. 

Medans jag jobbade så roade sig övriga familjen på lite olika sätt. Leah var och hade tjejdag ihop med moster Elin. De hade varit och ätit glass på smultronstället i Söderköping. Elins kompis med barn hade också varit med så Leah var helnöjd när jag hämtade henne. Munnen gick i ett om allt de hade gjort .

Pontus och Hugo hade lite far och son tid nere i Gränna och kollade in när de gjorde polkagrisar för det hade Hugo bestämt att de skulle göra.

Jag roade mig att köra skräp till tippen när jag kom hem från jobbet och huset var tomt. Då är det ju bäst och passa på och få lite gjort. Vikt all vår rena tvätt har jag också gjort. Fy så tråkigt det är!

Klockan ringer sådär tidigt imorgon igen. Men nu ska jag komma ihåg att jag inte behöver gå upp lika tidigt som jag gjorde imorse. Ställde ju klockan på min vanliga gå-upp-tid men när jag satt där och åt frukost kom jag ju på att jag inga barn har att väcka eller som ska till dagis. Så lite sovmorgon blir det imorgon om än lite så räknas det:-)

Ska försöka mig på ett träningspass imorgon med. Min förkylning känns så mycket bättre nu och jag behöver rasta fläsket lite så en tripp till gymmet får det nog bli imorgon med.

Nu ska jag läsa bok innan mina ögon slås igen.

En bild på en nöjd tjej med en ny hatt hon fått av moster:-)

//Sofie

Inga kommentarer: