27 juli 2014

Äta ute på restaurang

Så här en söndagkväll är inte alls fel. Pontus och jag har varit och lämnat barnen hos farmor och farfar på deras båt. De ska få vara med dem på sjön tills imorgon kväll då det är sommaroddtävling i Malexander så vi möter upp dem där då. Blir perfekt.Tror barnen har det roligare på sjön än på dagis:-)

Pontus och jag ska båda upp tidigt för jobb imorgon så passar på att lyxa till denna söndagkväll med något att äta på stan. Det regnar och åskar så vi är säkert strömlösa ändå så då passar det ju extra bra:-)

Hugo har haft sitt kalas idag också och han var helnöjd även att alla inte kom. Sandra med barn var också med så vi fyllde upp platserna kring bordet rätt bra ändå. Hugo har ju sån påhittig faster som anordnade skattjakt åt kalasdeltagarna. Mycket uppskattat!

Kladdkaka hade Hugo beställt att han ville bjuda på så vi fixade en riktigt sjörövarkaka. Barnen lekte och stojade trots den klibbiga värmen. Nu som sagt har ju åskan och regnet kommit så det kanske blir lite friskare luft.

Nu så kommer maten in så jag ska vara lite social och äta ihop med maken min som även kommit tillbaka från sitt toabesök:-)

//Sofie

Inga kommentarer: