29 juli 2014

Lager 157 och presentshoppning

Japp då var Hugos födelsedagspresent klar. Så skönt! I år får han bara en present av oss men det blir en lite dyrare sak som jag tror han kommer bli helnöjd över. Leah har jag lovat ska få köpa något till sin storebror så det ska vi fixa också såklart. Vet att vår lille kille kommer bli överröst med presenter från alla dess möjliga håll på sin födelsedag så jag tänker inte köpa något mer än det jag köpte idag och det som Leah vill ge honom. Även att jag kan tycka det känns lite sniket med bara en present från oss. Men det är ju en lite dyrare sak och jag tycker inte om att köpa massa saker för att ge bort i present bara för att ge bort en massa presenter. Hellre få och genomtänkta presenter en många och massa krimskrams. 

Skämde även bort mig själv idag på shoppingrundan. Vi stannade till på lager 157 där jag hittade massa fint till inga priser alls! Det roliga var att alla kläderna jag köpte var i olika storlekar, från XS-L. Inte konstigt att jag tycker det är svårt att beställa hem kläder från nätet.

Barnen sover gott i sina sängar efter en heldag på Astrid Lindgrens värld. De hade haft en jättebra dag! Det var så mysigt att ligga och lyssna på när Leah berättade om allt de gjort idag när vi låg där i hennes säng och skulle säga god natt♥

Imorgon är det dagis igen för deras del och jobb för deras föräldrar. Alltså det är verkligen så segt att jobba i den här värmen. Vill inte klaga men huvudet känns som seg kola när jag ska ut och jobba igen efter rasten och solen står som högst på himmelen. Men dessto underbarare är det ju att bara kunna slänga på sig badkläderna och åka och bada direkt efter jobbet. Det är grejer det:-)

//Sofie

Inga kommentarer: