31 juli 2014

En 6 åring

Då har vi en 6 åring i huset. Vår fina Hugo har blivit så stor! Imorse så sjöngs det och gratulerades det i mängder. Vi fick ju extra sångförstärkning av Sandra med barn:-)

Hugo blev jätteglad glad för sin nya cykel som han fick av oss. Leah hade köpt en robot till honom som han sagt så länge att han önskat sig. Linus och Linnea gav honom också en robot men i lego. Även den väldigt uppskattad av födelsedagsbarnet. Han var väldigt nöjd med alla fina presenter som han fått berättade han för mig nu ikväll när han skulle gå och lägga sig:-)

Sandra och barnen var på en sång/teater föreställning på dan medan Pontus och jag jobbade. Hade tydligen varit väldigt uppskattat av alla. Hela ensemblen hade till och med sjungit "ja må han leva" för Hugo så han var rätt nöjd. 

Jag har förutom jobbat även hunnit med ett pass på gymmet, handlat en klänning och förberett inför kalaset vi hade för födelsedagsbarnet nu ikväll. Barnen hade jättekul med både vattenpistol och vattenballonger som Hugo fått i present. Ett blött men ack så roligt kalas blev det:-)

Nu är jag rätt trött. Tur att jag är ledig nu tills på måndag.

//Sofie

Inga kommentarer: