13 juli 2014

Familjen Indian

Vi skulle ha träffat och umgåtts med Maria med familj idag men det fick tyvärr ställas in. Deras lilltjej mådde inte så bra så vi får ta den dejten en annan dag.

Jag har ju min lilla förkylning också men nu är det bara näsan som är igen täppt så jag överlever även om det är irriterande.

Barnen har fått vara hos mamma och pappa en sväng idag och lekt. Pontus har målat. Typ det enda han gjort på sin semester stackarn. Det tar ju sån tid när det ska målas. Lite pilligt och sen flera lager med torktid däremellan. Men fint blir det så ska bli skönt sen när allt är klart.

Jag har försökt vila bort min nästäppa men har även varit lite effektiv (blir ju så uttråkad av att bara ligga still). Jag tog tag i och byte alla sängkläder, städade toaletterna, dammsög och moppade alla golven. Några maskiner med tvätt har också hunnits med.

Ikväll blir det att se finalen och sen hopp i säng. Jobba imorgon. Vill inte. Fast jag har haft en jättebra semester så jag är nöjd men det är ju alltid segt när man ska börja jobba igen. Speciellt när resten av familjen fortfarande är lediga.

Lägger upp en bild från när vi var på high chaparral förra veckan. För att ha något kul att visa upp här:-)

//Sofie

Inga kommentarer: