24 juli 2014

Ett tidigt morgoninlägg

Godmorgon på er alla! Jag somnade bredvid Leah igår så jag fick inte mycket gjort alls igår kväll. 

Jag jobbade dag igår men slutade rätt tidigt. Så barnen och jag drog och badade direkt när vi kommit hem. Åkte till ett ställe där även Poker kunde bada vilket han uppskattade vår badtokige hund:-)

Hann med att träna ett pass igår med. Jag klarar bara av att vara på gymmet och träna nu i värmen. Där har de AC till skillnad från skogen:-)

Vi åkte iväg på en liten kvällsutflykt. Jättemysigt i det fina vädret. Alltså när klockan var sju på kvällen så stod termometern på 30 grader, i skuggan! Snacka om värme. Så vi åt kvällsmat ute i det gröna och även varsin glass innan vi begav oss av hemåt igen. Och väl hemma så somnade jag som sagt när jag skulle natta Leah. Det var längesen sist jag somnade sådär men jag blir rätt trött i kroppen när det är sån hör värme. Inte van vid det och speciellt inte och jobba i:-)

Nu ska jag hoppa i jobbkläderna för ännu en dag på jobbet. Morgonen och förmiddagen går bra men efter lunch är det så segt att jobba när solen står som högst på himmelen. Men det får gå. Ska komma ihåg vattenflaskan idag så jag kan dricka ordentligt. Det är viktigt, glöm inte det!
Nehepp nu har jag inte tid att sitta här. Tjingeling på er!

//Sofie
Söta vi är va?:-) 

Inga kommentarer: