12 juli 2014

En rinnande näsa i värmen

I förmiddags åkte jag för att fylla på förrådet av mat och när jag stod där i mataffären kom den bara och slog till. Pang bom på en gång. Näsan började rinna och huvudet dunka... förkylning hej! Jag tog mig hem och slängde in alla varorna där de skulle va för att sen lägga mig i sängen och bara sova.

Vaknade och huvudet dunkade fortfarande så tog en värktablett och hej så pigg jag blev! Barnen har tjatat hela dagen om att de vill bada så tog med mig dem och åkte till en badplats medan Pontus grejade med bänken han håller på och bygger på altanen.

Jag skulle hålla mig på land men efter att ha doppat fötterna i vattnet hoppade hela jag i. Så varmt! Vattnet var helt ljumet och såå skönt det var att plaska omkring lite med barnen där i sjön. Men nu känner jag att det inte var något smart drag att bada när jag redan kände mig dålig men men det visste jag ju innan.

Nu är Gunnar här på besök och vi ska alldeles straxt äta. Vi kommer dö den stora matdöden. På ett positivt sätt alltså. Det blir grillad oxfilé och kyckling, grillad potatisröra, fyra olika sorters kalla röror, sallad, grillad majs, sparris, champinjoner, parmesanost, soltorkade tomater och till efterrätt kladdkaka. Det borde väl råda bot på en förkylning om nåt? :-)

// Sofie

Inga kommentarer: