08 juli 2014

Seeegt Internet!

Blir inget inlägg med bilder idag. Vårt Internet är helkonstigt. Undra om det inte har med gårdagens oväder att göra? Emma och Pers Internet var också supersegt så det är i alla fall inte bara vårt Internet som är mupp här. Skönt och veta det även om det är segt att ha segt Internet.

Får försöka uppdatera med lite bilder imorgon istället. Är glad om jag ens lyckas publicera det här inlägget.

Den här dagen har gått så himla fort! Och svettigt har det varit. Shit så varmt. Nu ikväll kunde jag inte motstå det, att duscha i uteduschen som barnen sprang och lekte i. Det var kallt och uppfriskande. Bara det att jag ju gjorde det med kläderna på och då skulle barnen gör det också med kläderna på. Kul hade vi:-)

Klippt gräset idag och det tog sin tid i värmen. Har även hunnit med två vändor till stan i olika ärenden. Sista vändan hade jag helst sluppit men var tvungen att handla mer bränsle till gräsklipparen som tog slut. Men nu är gräsmattan klippt och fin i alla fall så det känns bra.

Svärföräldrarna har varit här på besök också en sväng. Pontus lagade god mat som vi åt. Jag var även iväg en sväng till för att hämta köttet som vi beställt som hade kommit. Åkte även förbi mamma och pappa och lånade en bok. Läste ut den jag höll på mig i morse så ville ha något nytt att läsa. Är det någon tid på året som man läser så är det ju på sommaren.

Imorgon ska vi iväg på en liten minisemester. Vi ska åka upp till Stockholms trakterna för att hälsa på Sarah och Krille med familj som är där och semestrar. De bor i Sarahs släktings hus som ligger fint precis vid vattnet så vi ska få bo i deras gäststuga. Blir borta två nätter så vi kommer hem på fredag igen sen.

Nehhe vi har lite att stå i här hemma i och med att vi ska iväg imorgon. Får hoppas jag kan uppdatera bättre imorgon.

Tjineling på er!

//Sofie


Inga kommentarer: